Дневен хороскоп 29 септември

Дневен хороскоп 29 септември
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    29.09.2020
  • Share:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Ще получите много ценна информация, която скоро ще ви бъде от полза в работата. Най-добре си я запишете в бележник или телефон, за да не забравите дори и нюансите. С хората, общувайте приятелски и без нерви, за да не се скарате за нищо. Ако мечтаете да срещнете, сродната си душа, бъдете по дейни и активни.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще трябва да вземете важно решение, от което ще зависи много в живота. Имайте предвид, че няма да има на кой да разчитате за помощ, така че внимателно претегляйте всичко. Неудачно, ще се развиват нещата във финансовата сфера, ако сте инвестирали без предварително обмисляне. Вечерта не се заемайте с домакински дела, по-скоро си починете.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Препоръчително е да се обърнете за подкрепа в работата към бивши партньори. Дори конкурентите могат да ви помогнат с нещо, ако сте умели в общуването. В личния си живот не трябва да разчитате на късмет, защото става въпрос за чувства. Въз основа на ревност, може да направите много грешки и разрушите всичко. Дръжте темперамента си под контрол.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Трябва да се подсигурите от ранно сутринта, никой да не нахлува в личното ви пространство. В противен случай, няма да може да обмислите вашите идеи и планове. Възможен е служебен роман, който отдавна е назрявал и накрая, е прераснал във връзка. Покупките и финансовите авантюри, трябва да отложите, за да не изпаднете в критична ситуация.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Препоръчва се, да гледате далеч напред, ако въпросът е тривиален и лесно решим. Това се отнася повече за професионалните въпроси, отколкото за личните. Смирете се с амбициите на шеф, за да не попаднете в списъка на "слабите". Предстоят ви много харчове, но не съжалявайте за парите. Особенно ако са изхарчени, за добри цели и достойни хора.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Ще се наложи да "пресявате" информация, която сте получили от колега. Ако нещо ви притеснява, тогава е по-добре да го проверите. Плодотворен ден за тези, които планират да вземат заем, да пазаруват, да продадат недвижим имот. Всичко ще се окаже перфектно, ако не се разсейвате от дреболии.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Търсете съмишленици, за да може успешно да изпълните планираните задачи. На лесни печалби не трябва да разчитате, но да дадете пари на заем на приятел – е добре и необходимо. В личния живот, обмисляйте всяка стъпка, за да избегнете тъжните спомени. Вечерта, ще трябва да се занимавате с проблемите на роднина.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Днес, ще критикувате всички и няма да дадете покой на никой. За какво ви е такова представяне и лоша слава? Заемете се по-добре с това, което отдавна е на първо място, в списъка ви с задачи. В противен случай ще останете без работа. Ще ви помогне, мъдрият съвет на приятел, както и пълната почивка. Може да се разходите сред природата или срещнете с приятели.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви прекрасен ден, когато никакви провокации и приключения, няма да създадат проблеми. Не се отдръпвайте от хора, които просто искат да поговорят с вас от сърце. По време на разговора, може да научите много нови и ценни неща. Връзките с шефа и колегите, ще са напрегнати, но не бива да предизвиквате конфликти.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не трябва да изяснявате отношенията си с хора, които първоначално не са подкрепяли вашата гледна точка. Прекарайте този ден, заети с работа. Това ще ви открие, нови перспективи в бизнеса, творчеството и личната сфера. От спортни занимания трябва да се въздържате, но умствената работа ще ви донесе голяма полза.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Не се препоръчва да нервничите и притеснявате, особено ако проблемите, които имате, могат скоро да се решат. Няма смисъл, да хабите нервите си. По-добре се заемете с актуалните въпроси, проблеми с домакинството или търсене на допълнителна работа. Не е лошо да се вслушвате във възрастните членове на семейството, ако сами не може да вземете решение.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Трябва да обръщате внимание на всичко, което има голямо значение за бъдещето ви. Взимането на изпити или курс за преквалификация не са далеч, затова внимателно се подгответе. Избягвайте конфликти с близките, за да не подкопавате нервната си система. Вечерта, ще получите вдъхновение от нещо, което по-рано, дори не сте приемали.

Станете почитател на Класа