Съпругът й спал с около 1000 жени

Съпругът й спал с около 1000 жени
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    22.10.2020
  • Share:

Авторка на сексуална рубрика откри, че съпругът й е спал с редица жени, но обясни и защо смята, че това е добре за нея. Секс колумнистката и фитнес треньорка Клои Медели е омъжена за бившия играч на ръгби Джеймс Хаскел. Тя казва, че Джеймс е спал с огромен брой жени, но това изобщо не я притеснява - напротив. „Джеймс имаше много вълнуващ живот преди да се срещнем, но всъщност това е добре за мен, той е толкова опитен, така че нямам проблем с това.

 

 

Той никога не ми разкри това магическо число, но със сигурност е повече от това, което се счита за средно. „Хиляда" може да е твърде много, но познаването му със сигурност е в следствие от няколко стотин жени ", каза тя.

 

 

Клои допълва, че е казала на съпруга си с колко мъже е спала, но че това е скромен брой, защото винаги е била „момиче за връзка". „Имах седем дългосрочни връзки, докато Джеймс имаше само две връзки, когато беше играч на ръгби", каза тя. „При мъжете е различно, колкото повече секс, толкова по-популярни са те. "Говорим за двойни стандарти", заключва тя.

Станете почитател на Класа