Мария стяга трета сватба

Фолкпевицата Мария се похвали в интервю, че има мъж до себе си и няма против да вдигне сватба, която ще бъде трета за миньончето. 

 

"Готова съм пак да съм булка. Пак бих се омъжила, но само за един мъж. Един-единствен, който е в моята глава", прости си предложение брак Мария.

Причината Мара да не е избрала вече бялата рокля е, че все още не е получила така желаното предложение. Мъжът на мечтите й не отвръщал на сигналите й и не предприемал нищо към по-сериозната стъпка.

 

Сватбата на Мария с Димитър 

 

Близки до чалга фурията издават, че била готова отново да се види като булка, още повече, че новият й приятел е също заможен, каквито бяха и досегашните й. Зад гърба си тя има два неуспешни брака - с бизнесмена Димитър Андонов и след това с Християн Гущеров. Известно време живя като принцеса, но и от двата брака излезе гола и боса. 

От повече от година изпълнителката, която наскоро взе решение да се оттегли от попфолка, крие нов любим. Мария намеква за него със загадъчни фотоси, но така и не признава публично как е името на господина, пленил сърцето й. Него Мария хвана след смъртта на последния си спонсор - Ангел Свинаря, който изнендващо си отиде от този свят след инфаркт.

 

https://zdrave.to/media/source/202010/1603265960_1.jpg

 И по-късно каза "Да" на Християн Гущеров 

 

Клюките гласят, че новият на певицата е заможен бизнесмен и живее в Милано. "Имала съм пет предложения за брак, аз самата съм предлагала само веднъж. Не знам как правя така, че да се влюбват в мене толкова. Бракът никога не ми е бил самоцел" - казва певицата.

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/202010/950/1603265964_2.jpg?_=1603266867

Станете почитател на Класа