Блогърка повтори гола

Блогърка повтори гола
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    25.10.2020
  • Share:

Австралийската блогърка Селсест Барбър става известна с пародиите си на снимки на знаменитости. Наскоро на страницата си в "Инстаграм" тя реши да имитира чисто гола снимка на красивата моделка Бела Хадид и взриви мрежата. 

Щерката на Брус Уилис се разголи, изби рибата със секси форми СНИМКИ

На оригиналния кадър на американта, тя седи гола, с кръстосан крак пред себе си. Косата й е пусната, външният вид спокоен, излъчващ хармония. Кадърът е черно бял, с което се допълва идилията. 

Селест се опита да възпроизведе позата на Хадид, за да покаже как изглеждат жените в реалния живот и с голотата си изби рибата, меко казано.

Снимката на Селест е по-скоро като карикатура, както и повечето й опити за имитации, които са предимно комични. Феновете на блогърката обаче я обичат предимно заради това.

Барбър не се колебае да покаже чисто голото си тяло, въпреки че то определено не се вписва в стандартите са красота. Популярни блогъри с наднормено тегло не се срещат често в "Инстаграм", който се превърна в последно време сякаш повече в рекламна платформа.

Въпреки че Селест прилича повече на нормален и обикновен човек повече, отколкото на модел, публикацията й има почти 200 000 харесвания. По коментарите личи, че абонатите на платформата са меко казано във възторг от имитацията.

 


"Изглеждаш невероятно", "Харесвам те дори повече от нея", са само част от мненията на потребителите.
Селест не прави за първи път пародия на снимки на знаменитости, внасяйки хумор в тях. Наскоро Барбър се превъплъти в актрисата Елизабет Мос и се подигра с екстравагантния й образ, слагайки си чорап на главата и правейки гримаса.

 

 

Станете почитател на Класа