Мистериозен тоалет на Мелания

Първо, като професионален подел, след това като съпруга на милиардер, а в последните години, като първа дама. През по-голяма част от живота си Мелания Тръмп позволява на дрехите й да бъдат в центъра на вниманието.
През годините на нейното "царуване" тя разкри за любовта си към пастелните нюанси, ботушите до коляното, тесните дънки и палтата на Dolce&Gabbana на стойност 70 000 долара.

Все още не е ясно дали Мелания симпатизира или мрази поляризиращите възгледи на съпруга си. Изглежда, че за нея е много по-интересно да демонстрира класа и стил и да използва стила са като политически стратег.
Многократно красавицата прави намеци с помощта на дрехите си.
Последния президентски дебат в университета Белмонт в Нешвил не е изключение.
Първата дама бе облечена неочаквано изцяло в черно. Какво е това? Траур за неуспешната кампания? Сбогом на Белия дом? Или просто празно платно с въглен, върху което тя планира да напише нова история от живота си?

 

 

 

 

 

Което и да е, това е една от най-дискретните и елегантни визии в гардероба на Мелания Тръмп. Тя бе заложила на черна рокля с яка, препасана около кръста с колан, падаща надолу и достигаща малко под коляното й.

Станете почитател на Класа