Съпругите на арабските шейхове

Понякога жените са толкова красиви, че просто им е забранено да крият своето съвършенство. Но това правило не се отнася за нежния пол, който спазва всички арабски канони. Но има изключения от всичко. По-долу има 4 пищни жени, които все пак успяха да докажат правото си да не се крият зад безформени дрехи.

 


Рания Ал Абдула

 

Рания е от най-обикновено семейство, но случайно е срещнала йордански принц, по-късно крал. Те имали много красива и страстна романтика, която скоро се превърнала в сватба и семейство. Рания Ал Абдула роди на съпруга си четири деца. В знак на благодарност съпругът се опитва да не я ограничава в нищо. Рания се облича от най-известните европейски дизайнери и често украсява кориците на бляскави списания. Също така тази жена се бори за премахване на задължителното носене на бурки.

Амира Ал-Тавил

 

Тази млада жена изобщо се смята за арабска бунтарка, защото самата тя е инициатор на развода със съпруга си. И той, между другото, е саудитски принц. Мнозина все още са шокирани от лудориите на тридесет и четири годишната красавица. Сега основната й задача е да защитава бедните и правата на жените.

 

Дина Абдулазиз

 

Дина е много влиятелна личност в световната мода, защото е една от петстотинте души, които я задават тенденциите. Поглеждайки я, е трудно да се повярва, че тя е съпруга на саудитски принц. Майката на три деца успя да защити желанието си да прави това, което й харесва - това, разбира се, е модата. Днес Дина е редактор на най-популярното списание Vogue Arabia и собственик на няколко модни къщи.

 


Гида Талал

 

Гида Талал е популярна не само заради факта, че е съпруга на принца на Йордания, но и заради успехите си в световната политика и икономическата теория. Нейните научни статии се публикуват от най-важните издания по света. И излишно е да казваме каква красавица е тя! Гида Талал също е активен участник в много благотворителни събития, често говори на международни събития и всякакви конгреси и форуми.

Такива дами наистина са достойни за уважение! Те са успели в благотворителни дейности, появяват се на международни събития и се занимават със социални дейности, които не противоречат на манталитета на семейството им.

 

Станете почитател на Класа