Кльощава инфлуенсърка....

Инфлуенсърка вбеси пътниците на цял самолет, след като те трябваше да я изчакат докато си хапва стриди. Драмата се разиграла на полет на компанията Jetstar за Сидни.

 

Първоначално било обявено, че полетът от летище Ballina Byron Gateway Airport в Нов Южен Уелс в Австралия ще закъснее с 2,5 часа. Вместо да изчака на летището, обаче, Руби Матюс и нейна спътничка отишли в ресторант на плажа.

 

 

Руби, която е майка на две деца, заснела видето от обяда си, където показва морската храна, която си хапнала.

 

 

Междувременно, обаче, инженерът на самолета оправил проблема на машината много по-бързо от очакваното. Полетът трябвало да излети в 18.20 ч. и служители от летището трябвало да звънят на Руби да се върне на гейта, пише „Дейли Стар“.

Тя и приятелката ѝ се върнали на летището 30 минути след обявения час за излитане. Това вбесило всичко останали пътници.

 

 

Вив видео, публикувано в „Дейли Мейл“ се вижда как пътници им крещят „Как бяха мидите“ и „Какъв ден да бъдеш красива“. Инстаграм звездата се защитава с това, че е направила „Невинна грешка“.

 

Тя твърди, че не е чула съобщението и обвинява персонала на авиокомпанията за това как са реагирали на проблема. Руби посочва, че други хора са се върнали в самолета дори по-късно от нея.

 

 

В Инстаграм тя обяснява: „Имах изключително травмиращо преживяване на самолет, благодаря Jetstar, не спирате да ме удивлявате. Съжалявам, но наистина не беше моя вината. Казаха ни, че ще излитаме в 19.45, не бях яла след сутрешното си смути, защото постоянно бях в срещи. Казах си, майнта му, ще изляза от летището за храна, има два часа до излитането. Излязох, не чух второто съобщение, което очевидно е било „Не напускайте летището“.

Не го чух, кълна се в Бог, нямаше да изляза от летището, не съм идиот, имам уважение към всички останали“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа