Иванка Тръмп изби рибата

Иванка Тръмп изби рибата
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    30.10.2020
  • Share:

Ще отнеме сигурно повече от час, ако се опитаме да разберем всички нюанси на президентските избори в Съединените американски щати.

Става въпрос за кандидати, партии, разисквания, митинги и обиколки, които започват много преди деня Х и могат да объркат буквално всеки един човек.

В същото време подобно неща означава и поява на публични места с представители на властите, обещания, лозунги и опити за влияние. 

В момента водеща фигура освен първата дама - Мелания Тръмп и самият президент - Доналд Тръмп е и още една чаровна блондинка, чиято поява където и да е е винаги сериозно отразявана. Става въпрос за Иванка Тръмп - дъщеря, съветник и дясна ръка на собственика на Овалния кабинет.
Най-голямата щерка на 45-ия президент на САЩ изби рибата с една от последните си визии по време на публична изява. Действието се развива в навечерието на президентската кампания и по-специално в Маями.
Иванка излезе на сцената и всички просто онемяха. Те бе просто очарователна с една обикновена бяла рокля, разширяваща се надолу. На нея имаше копчета, а ръкавите бяха във формата на фенери. 

 


Иванка доказа, че най-простите и не толкова предизвикателни тоалети могат да дадат на жената истинска класа. Кичозните бутикови рокли не винаги са гаранция за успех, а за да се харесаш на хората, понякога трябва да се слееш с тях и да покажеш, че и ти си обикновен и просто човек.

 


Както и при предишни изяви Иванка заложи на бялото - спокоен и невинен цвят. Явно тя цели да въздейства точно по този начин на аудиторията и гласоподавателите.

 


Маската й бе съставена от дискретни малки перки, които придаваха класа насред пандемичната, но предизборна обстановка.

 

 

Изборите за президент на САЩ ще се проведат на 3 ноември.

Станете почитател на Класа