Попиляха Златка Димитрова

Попиляха Златка Димитрова
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    24.11.2020
  • Share:

Златка Диимитрова предизвика сериозен бунт в социалните мрежи с възпитанието към сина си. Тя уж искаше да се похвали с една невинна разходка в Морската градина, но последвалите коментари я сринаха със земята. 

 

Хората в мрежата, а и очевидци на ситуацията, са потресени от майката. И въпреки че Златка се старае да трие всеки негативен коментар, лавината от обиди не стихва. 

 

https://zdrave.to/media/source/202011/1605863760_65452_660_370.jpg

 

Повод за раздразнението на хората в мрежата е порасналия син на Златка, която продължава да го третира като бебе и да го бута в детска количка. Малкият Миро е вече на 4 години, но явно майката отказва да се сблъска с представите за правилно възпитание и продължава да го третира като сукалче. 

"И това голямо дете го возят? Дано на 18 години слезне от количката", гласеше един от коментарите подпубликацията, който Златка побърза да премахне без никакво обяснение. Има още стотици подобни въпроси и констатации, че детето е прекалено голямо, за да бъде в подна количка. 

 

Реакцията на Златка с премахването на постове говори колко е подразнена, а напълно знаем, че тя не понася чуждо мнение и винаги тръгва с рогата напред. Със сигурност няма да се вслуша в съвети за възпитанието си, а от цялата история най-много страда таткото на мъника - Мирослав, който заряза семейството си заради любовта с плеймейтката, а накрая тя му окичи чифт рога.

Станете почитател на Класа