Дневен хороскоп 24 ноември

Дневен хороскоп 24 ноември
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    24.11.2020
  • Share:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес ще бъдете постоянно изнервени и ще си казвате – че имате да вършите още много. Но това е напразно, защото потокът от мисли и енергия дава резултат. Може да овладеете не само всяка ситуация, но и да загасите огъня на чувствата на прекалено пламенен почитател. В колектива мълчете и не изтъквайте талантите си. В противен случай ще ви завидят и напакостят.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Днес ще се справяте с проблемите на другите хора, така че до вечерта ще бъдете изтощени. Не е изненадващо, защото негативността ще се стовари върху вас. Следващият път, когато искате да помагате на някого, пазете себе си. Бурните емоции могат да пречат, на осъществяването на лични дела. Погрижете се за здравето си, особено ако имате болки в гърба.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Няма да ви се отдаде да реализирате това, което сте видели на сън. Жалко е, но през нощта сте видели такава красива картина. Не трябва да работите във ваш ущърб, ако нямате полза от даден проект. Празните обещания от партньори или шефове, ще ударят по вашата гордост. Ценете работата си, бъдете по-креативни и говорете само когато трябва.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Днес горчиво ще съжалявате, че сте изпуснали толкова много шансове за успех. Имали сте възможност за напредък в работата и кариерен растеж, но сте пропуснали момента. Ситуацията с парите, няма да е по-добра от вчера. Вземате - давате, заемате - връщате. Възможно е да възникне кавга в семейството, относно вашата работа, избягвайте обясненията.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Днес каквото и да направите, ще спечелите. Късметът ще ви се усмихне широко, ярко и без излишно ласкателство. Приятна среща след работа, драматично ще промени плановете ви за вечерта. Основното е, да не се объркате в своите емоции и чувства. Възможно е обикновеният флирт, да сбъркате с красив роман. Е, кой не греши? Наблюдавайте поведението на новия партньор.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Дръжте под контрол действията си. Настроението ви ще се променя твърде бързо, ту весело, ту тъжно. Полезно е да се занимавате с физически труд, за да балансирате. Посещението на храм, четенето и разходките из града са всичко, което трябва да имате предвид. Странна среща ще се проведе в кръг от приятели, по-добре да не ходите никъде.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес ще се конфронтирате с всеки, който ви пречи по пътя. Някои ще критикувате, за други ще мърморите, а трети напълно ще игнорирате. Само решителното отношение, ще помогне да се промени ситуацията. Приемете всичко с усмивка. Неприятният момент ще отмине, но спомените за него ще останат. Погрижете се за портфейла си, измамниците се активират.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Днес мнозина ще се съобразяват с вашето мнение, но вие въпреки това ще бъдете недоволни. Е, ако имахте корона на главата, ето това е щастие. Но колкото по-прозрачно гледате на възникналите обстоятелства, толкова по-добре за вашето благополучие. Следете за диетата си и не си позволявайте прекалено много. В противен случай, ще си съсипете стомаха и разболеете.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Много от делата, ще оставите на заден план, но напразно. Финансовото благополучие зависи от тях. Обърнете внимание на роднините си, ако имат нужда от нещо. Помогнете с добри съвети, а не само с пари. За бизнесмените работата ще влезе в задънена улица в най-благоприятния момент. Подписването на договор може да се провали, но не по ваша вина.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще работите толкова силно над своите недостатъци, че ще забравите за добрите качества. Може би, сте се увлекли? Защитете се от хора, които често се натрапват с ненужни съвети. Днес се насърчава праволинейността, не се страхувайте да говорите остро и конкретно. Погрижете се за здравето си.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Всички дела днес, ще бъдат малки и незначителни. Изпълнението на задачите, ще става бързо и лесно. Но нещо постоянно ще ви разсейва и психически натоварва. Но в любовната сфера няма да има пречки, за официално предложение към избраника. Спрете да се заблуждавате един друг, време е да преминете от думи към действия. В крайна сметка чувствата са истински.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще се въртите в суматохата на работните дела и ще давате съвети на другите. Пътуванията и договорите, ще вървят добре. Но преди това стриктно планирайте бъдещата си работа. Всички решения трябва да вземате сами, за да не обвинявате други за собствената си безотговорност. Избягвайте дългите пътувания.

Станете почитател на Класа