Полуголата принцеса Даяна

Полуголата принцеса Даяна
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    30.11.2020
  • Share:

Принцеса Даяна почина трагично преди 23 години, но все още остава една от най-обсъжданите и загадъчни личности в световната преса. Наскоро за бившата съпруга на принц Чарлз и майката на принцовете Уилям и Хари се заговори с нова сила. 

 

Причината за това беше дългоочакваната поява на нейния герой в телевизионния сериал „Короната“ (в който Даяна беше изиграна от Ема Корин), който разказва за живота на британската монархия.

Точно в чест на излизането на новия сезон на „Короната“, близкият приятел на покойната принцеса Джанкарло Джамети публикува в своя Instagram няколко снимки, които не се бяха появили в мрежата. 

Една от снимката е направена през 1990 г., докато принцеса Даяна почива на яхта край бреговете на Италия.

В кадър Диана позира с българския принц Кирил от Сакскобургготски и дизайнера Валентино Гаравани (който е собственик на луксозния кораб) на фона на малкия остров Стромболи, разположен близо до Сицилия. 

 

 

 

На снимката лейди Ди, винаги с добър вкус, позира в ярко бикини с абстрактни шарки и риза, завързана на възел на гърдите.

 

 

 

 

 

На друга снимка, която също беше споделена от съоснователя на модна къща Valentino, Диана е снимана на един от официалните приеми, на които е присъствала. На кадъра принцесата, облечена в елегантно бяло яке и небесносиня пола, поздравява с усмивка Джанкарло Джамети и Валентино Гаравани.

 

 

„Два момента от приятелството ми с принцеса Даяна“, написа Джанкарло над непубликуваните досега архивни снимки на лейди Ди.

Станете почитател на Класа