Вдовицата на Хю Хефнър е пораснала

Вдовицата на Хю Хефнър е пораснала
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    06.03.2021
  • Share:

В края на 2000-те години издателят на Playboy Хю Хефнър е поканил студентката Кристъл Харис в имението си, като тогава там жевеели още няколко моделки.

 


10 години по-късно момичето е станала единствената вдовица на известния медиен магнат. Но сега красавицата е намерила нова любов и изглежда, че ще е за дълго време.

Основателят на списание Playboy Хю Хефнър се е женил три пъти в живота си. Последната избраница на медийния магнат беше Кристъл Харис, която взе фамилията на съпруга си. В края на 2010 г. влюбените се сгодиха и сключиха брак през 2012 година.



През 2017 г. Хю почина на 91-годишна възраст от „естествени причини“. Според предбрачното споразумение Кристал не е получила наследството. „За спомен“ от нейния съпруг й е останало имение за 5 милиона долара и всички бижута, които мъжът е подарил на момичето.



Три години след смъртта на съпруга си Кристъл се запознава с мъж, когото сега нарича "най-любимият човек". Избраникът на красавицата е 32-годишният инженер Нейтън Леви, който работи в космическата индустрия. Подобно на момичето и той живее в Лос Анджелис.



34-годишната Кристъл е споделила пред "Сън", че не си е търсила преднамерено приятел. Тъй като След като съдбата обаче я срещнала с такъв прекрасен човек, тя нямала намерение да се откаже от щастието си заради това да бъде примерна вдовица. Освен това момичето знае: Хефнър няма нищо против.



Хеф ми каза да знам, че той винаги ще ме обича, че аз съм любовта на живота му. Но той беше напълно наясно с нашата разлика във възрастта. Веднъж той заяви, че прекрасно знае, че няма да живее вечно, и каза: „Ще продължиш напред“, разказва американката.



И Кристъл се справя отлично с наставленията на покойния си съпруг. Поддържа в отлична форма, но не забравя да се радва на живота с новия си приятел. Освен това тя все още е канена за снимки, въпреки че отдавна не е моделка на Playboy.

Станете почитател на Класа