Уилям и Кейт: историята на една необикновена любов

Как започва всичко

  • Пътищата на Уилям и Кейт се пресичат за пръв път през 2001 година в университета "Сейнт Андрюс". Дали тогава са подозирали, че един ден ще бъдат най-обичаната двойка на Великобритания? По-скоро не. Вярно, и двамата следват история на изкуството и имат много общи интереси, но по това време Уилям и Кейт са само добри приятели.

 

Пътищата на Уилям и Кейт се пресичат за пръв път през 2001 година в университета Сейнт Андрюс. Дали тогава са подозирали, че един ден ще бъдат най-обичаната двойка на Великобритания? По-скоро не. Вярно, и двамата следват история на изкуството и имат много общи интереси, но по това време Уилям и Кейт са само добри приятели.

 

 

Престолонаследник №2

  • Първородният син на Чарлз и Даяна се ражда на 21 юни 1982 година. Херцогът на Кеймбридж е като бебе прелестен шишко - и официален престолонаследник. Още тогава се знае, че Уилям ще бъде един от най-желаните ергени в света.

 

Първородният син на Чарлз и Даяна се ражда на 21 юни 1982 година. Херцогът на Кеймбридж е като бебе прелестен шишко - и официален престолонаследник. Още тогава се знае, че Уилям ще бъде един от най-желаните ергени в света.

 

 

Пътят на Кейт

  • Кейт Мидълтън се ражда само половин година преди Уилям - в семейството на авиодиспечер и стюардеса. По-късно родителите ѝ основават фирма за кетъринг, с която печелят милиони. Това осигурява на Кейт достъп до най-добрите учебни заведения във Великобритания.

 

Кейт Мидълтън се ражда само половин година преди Уилям - в семейството на авиодиспечер и стюардеса. По-късно родителите ѝ основават фирма за кетъринг, с която печелят милиони. Това осигурява на Кейт достъп до най-добрите учебни заведения във Великобритания.

 

 

Прословутата рокля

  • Ключов момент в любовната история на Уилям и Кейт е едно благотворително модно ревю в "Сейнт Андрюс" през 2002 година. На него Кейт дефилира в прозрачна рокля от шифон. Именно тогава Уилям се влюбва в своята бъдеща съпруга. През 2003 година те вече са двойка. Девет години по-късно анонимен купувач придобива роклята срещу сумата от 90 000 евро.

 

Ключов момент в любовната история на Уилям и Кейт е едно благотворително модно ревю в Сейнт Андрюс през 2002 година. На него Кейт дефилира в прозрачна рокля от шифон. Именно тогава Уилям се влюбва в своята бъдеща съпруга. През 2003 година те вече са двойка. Девет години по-късно анонимен купувач придобива роклята срещу сумата от 90 000 евро.

 

 

Пръстенът

  • През 2010 идва големият момент: по време на почивката им в Кения принц Уилям иска ръката на Кейт. И ѝ подарява годежния пръстен на покойната си майка - принцеса Даяна. "По този начин майка ми няма да пропусне нито един миг от голямото събитие", заяви навремето принц Уилям.

 

През 2010 идва големият момент: по време на почивката им в Кения принц Уилям иска ръката на Кейт. И ѝ подарява годежния пръстен на покойната си майка - принцеса Даяна. По този начин майка ми няма да пропусне нито един миг от голямото събитие, заяви навремето принц Уилям.

 

 

Непринудено

  • Тази годежна снимка на Уилям и Кейт е известна по цял свят. Но според прочутия фотограф Марио Тестино, тя е плод на чиста случайност. Снимките продължили два часа, но Тестино не бил доволен от резултата. Когато тръгнали да се сбогуват с него, Уилям и Кейт непринудено се прегърнали. Снимката, запечатала този спонтанен момент, обикаля целия свят.

 

Тази годежна снимка на Уилям и Кейт е известна по цял свят. Но според прочутия фотограф Марио Тестино, тя е плод на чиста случайност. Снимките продължили два часа, но Тестино не бил доволен от резултата. Когато тръгнали да се сбогуват с него, Уилям и Кейт непринудено се прегърнали. Снимката, запечатала този спонтанен момент, обикаля целия свят.

 

 

Най-после!

  • На 29 април 2011 Уилям и Кейт си казват дългоочакваното "Да". Всички са впечатлени от сватбената рокля на Кейт, издържана в изискания стил на 1950-те години. Шлейфът ѝ е с дължина 2,70 метра - с цели 5 метра по-къс от шлейфа на Даяна. Оттук нататък Кейт Мидълтън вече официално се нарича херцогиня на Кеймбридж.

 

На 29 април 2011 Уилям и Кейт си казват дългоочакваното Да. Всички са впечатлени от сватбената рокля на Кейт, издържана в изискания стил на 1950-те години. Шлейфът ѝ е с дължина 2,70 метра - с цели 5 метра по-къс от шлейфа на Даяна. Оттук нататък Кейт Мидълтън вече официално се нарича херцогиня на Кеймбридж.

 

 

Усмивка, моля!

  • Две семейства стават едно. След венчалния обряд семействата Уиндзор и Мидълтън си правят обща снимка в Бъкингамския дворец.

 

Две семейства стават едно. След венчалния обряд семействата Уиндзор и Мидълтън си правят обща снимка в Бъкингамския дворец.

 

 

Наследникът: принц Джордж

  • Приликата с баща му Уилям се вижда с просто око. Принц Джордж се ражда на 22 юли 2013 година. За пръв път от сто години насам Великобритания си има цели трима живи престолонаследници: Чарлз, Уилям и малкият Джордж.

 

Приликата с баща му Уилям се вижда с просто око. Принц Джордж се ражда на 22 юли 2013 година. За пръв път от сто години насам Великобритания си има цели трима живи престолонаследници: Чарлз, Уилям и малкият Джордж.

 

 

Важен гост

  • Принц Джордж е още малък, но вече е имал важни срещи. Като тази с бившия американски президент Барак Обама. Джордж го посреща по хавлия - и е видимо притеснен. Но получава за рождения си ден много специален подарък от Барак Обама и съпругата му Мишел: плюшено кученце, което изглежда досущ като домашния любимец на семейство Обама.

 

 

Принц Джордж е още малък, но вече е имал важни срещи. Като тази с бившия американски президент Барак Обама. Джордж го посреща по хавлия - и е видимо притеснен. Но получава за рождения си ден много специален подарък от Барак Обама и съпругата му Мишел: плюшено кученце, което изглежда досущ като домашния любимец на семейство Обама.

 

 

Близо две години след раждането на принц Джордж, на 2 май 2015 Тауър Бридж е осветен в розово: на Уилям и Кейт им се ражда дъщеря. В чест на новородената принцеса Шарлот военен оркестър изпълнява песента на Стиви Уондър Isn't she lovely, а в Лондон прозвучават топовни залпове.

 

 

It's a girl!

  • Близо две години след раждането на принц Джордж, на 2 май 2015 Тауър Бридж е осветен в розово: на Уилям и Кейт им се ражда дъщеря. В чест на новородената принцеса Шарлот военен оркестър изпълнява песента на Стиви Уондър "Isn't she lovely", а в Лондон прозвучават топовни залпове.

Станете почитател на Класа