Най-красивите жени-политички по света!

Секс и политика винаги са били свързани, но не и по този начин, пише Тоска.мк. Тези жени са много успешни политички, но това не им пречи и да бъдат секси! Ето някои от най-красивите жени в политиката:

 

 

 

 

 

1. Мара Карфаня - Италия

 

 

Преди тя е била топлес модел и танцьорка, но след това се превърна в консервативна политичка. Карфаня днес е министър на равноправието, а много от медиите в страната й често припомнят нейното минало като модел и теливизионна водеща. Наричат я "Mara La Bella" (Хубавата Мара). Предишният италиански премиер Силвио Берлускони имал определени симпатии към нея и дори веднъж й казал, че би се оженил за нея, ако вече не бил женен.

 

2. Ева Каили - Гърция

 

 

Бившата телевизионна водеща е в гръцкия парламент от 2007 г. насам и има статут на "най-известен парламентарист" в Гърция.

3. Ана-Мария Галоян - Естония

 

 

Тази хубавица води естонската проевропейска партия. Тя е една от най-важните жени в Естония, а наскоро беше обвинена в злоупотреба с публични средства и харчене на колосални суми за козметика. Какъв бил нейният отговор? Позирала топлес в "Плейбой".

4. Вера Лишка - Австрия

 

 

Вера Лишка преди се занимавала професионално с плуване, а през 1996 г. участвала за националния отбор на Летните олимпийски игри в Атланта. Има златен медал от Европейско първенство.

 

5. Сетрида Геагеа - Ливан

 

 

Една от най-известните жени политички в Ливан има репутация не само заради красотата си, но и заради клевета, свързана със сирийската доминация, от която излезе чиста. Нейният съпруг Сами Джейдж бе освободен от затвора след 11-годишен престой през 2005 г.

Станете почитател на Класа