Джеймс Бонд умира на 31 март

Не е за вярване, но легендарният екранен агент Джеймс Бонд ще умре! Поне това твърди „Скрийн рант“, но си оставя и вратичка, че има вероятност краят на участието на Даниъл Кргейг като агент 007 да не завърши с неговата смърт.

 

Според изданието, заснети са няколко варианта на финала на филма, чиято премиера вече няколко пъти бе отлагана, но за последно е насрочена на 31 март догодина. Един от тях е убийството на Бонд и колкото повече отлагали премиерата, толкова повече имало вероятност именно то да се случи на екран, пише „Монитор“.

Смята се, че ако героят на Крейг бъде убит, то по-лесно ще може да бъде въведен нов актьор в ролята на 007. Както „Телеграф“ писа, новият агент най-вероятно ще бъде игран от Том Харди, но това също още не е официално обявено.

Има вероятност една от другите възлови роли, на Кю - умника, който изобретява всякакви джаджи и ги дава на агентите, също да бъде играна от нов актьор в бъдещ филм. В момента тя е поверена на Бен Уишоу. Различни движения за равноправие обаче поискаха тази роля да бъде дадена на жена или на някой с по-нетрадиционна сексуална ориентация.

Досега са я играли все хетеросексуални мъже и от гей движенията смятат, че това трябва да се промени. Освен това Бен Уишоу и Том Харди били еднотипни актьори и публиката нямало да ги различава кой е Бонд и кой е Кю. В последните два и в предстоящия „Смъртта може да почака“ Уишоу играе Кю. Преди това образът бе даван на доста възрастни актьори.

Що се отнася до Даниъл Крейг, то сега за пети път ще бъде в ролята на Бонд. Всеизвестно е желанието му още преди „Смъртта може да почака“ да прекрати тази роля за себе си. Но продуцентите го убедиха да се снима и в този, 25-и поред филм.

След това започна дългата поредица с преместване на датата заради пандемията. Последно премиерата е насрочена за края на март догодина, като този път продуцентите обещават това да е финалната дата и да не бъде променяна дори заради пандемията. Киноексперти обаче смятат, че ще има поне още едно преместване за по-топло време.

От MGM обаче обявиха, че се били договорили да пуснат филма по стрийминг платформи и съобразили кино премиерата да е няколко месеца преди онлайн и тв пускането на екшъна.

Станете почитател на Класа