Продават сградата на прочут български бар в Манхатън

Триетажната жилищна сграда, в която се намира така нареченият български бар в Ню Йорк, вече е на пазара, пише Bowery Boogie. Неотдавнашното поставяне на голям рекламен банер на улица Ludlow 113 в Манхатън е достатъчно доказателство.

 

 

Според брокера EXP Realty цената е рекордна, като имотът е обявен за 13,5 милиона долара. Офертата е представена като възможност за развитие: "Инвеститорите, разработчиците и строителите са добре дошли в Долната източна част на 103-ти район на Манхатън.

 

 

Първият етаж в момента е зает. 3 етажа, 1 под сутерен. Основно зониране C4-4A действително FAR 1,96 при 3505 квадратни метра (MAX RESI FAR 4) и (Max COMM FAR 4) въздушни права, позволяващи общо MAX от 7100 SQ FT за изграждане. Сграда клас K4. Сграда на магазин," пише в обявата.

 

 

 

 

Междувременно това не изглежда твърде обещаващо за българския бар (известен още като "Механата"), който е известен парти център, откакто се премести от Бродуей и Канала през далечната 2006 г. Може ли да бъде изгонен и от втория си дом след толкова десетилетия," пише Bowery Boogie?

 

 

 

Станете почитател на Класа