Има нещо гнило в ГЕРБ

По корем се влачат герберите да пробутат абсолютно скандалната, незадължителна и ненужна Истанбулска конвенция, отнемат време на комисии в НС, подлудиха цялото общество и дори пред заплаха да загубят властта не се отказват. Това налага “обосновани съмнения” ( по Цв.Цв),че имат да покриват и прикриват други големи безобразия.


Активирани са дори и професионалните протестър-грантовици на Отворено общество и Америка за България, които иначе уж им скачат за Пирин. Скачането е ясно-да заменят провалящите се в симбиозата патриоти с недохранените си и изтощени от протести тела.

 

 

 

 

Оказа се, че третия пол и джендър кретенизмите* са много по-важни за Борисов, Цветанов и депутатите им ,отколкото да си гледат работата и служебните си задължения и за пореден път са издънили държавата.


Че, не си гледат работата разбрахме от осемте наказателни процедури на ЕК срещу България и от намеренията на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ),с резолюция да се разследва България за износа на оръжия за терористите в Сирия.

 

 

 

 

ЕК откри 8 наказателни процедури срещу България едновременно. Съд и глоба от 40 000 лв. на ден грозят страната заради това, че не прилага директивата за бързия интернет, които приказливият иначе Цветанов няма да плати от партийната субсидия, с която не могат да се разделят.


Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) предлага да бъде гласувана резолюция да се разследва България за износа на оръжия за терористите в Сирия. Документът предвижда извършване на специализирана проверка, която да установи дали страната е изнасяла оръжия за ДАЕШ и други терористични организации в периода между 2014 и 2017 година. Мълчание от послушните медии, мълчание от ГЕРБ, мълчание и от иначе шумната “опозиция”.

 

Еврокомисията обяви новия месечен списък на държавите нарушителки, които не спазват общото законодателство на ЕС. България, фигурира като нарушителка на 7 директиви и един регламент, засягащи пазара на ток и газ, европейската заповед за разследване, правото на адвокат, защитата на географски наименования и др.


Сферите на нарушенията ясно показват, че управляващите в България бавят истинската либерализация на енергийния пазар, не улесняват битката с престъпността и нехаят за изоставането на страната в разпространението на бързия интернет.


Според евродокумента всички нови, както и обновяваните сгради задължително трябва да се оборудват с физическа инфраструктура, позволяваща всеки апартамент, офис или кабинет да получи достъп до широколентов интернет. Това би трябвало да се прилага и за блоковете, участващи в “безплатното” корупционно саниране.


Друго евроизискване е всяка страна членка да съкрати до 4 месеца сроковете за издаване на разрешителни за изграждане на електронни съобщителни мрежи или за разполагането на нови мрежови елементи. Брюксел вчера отправи последно предупреждение към София заради “непълно прилагане” на директивите за тока и природния газ, което спъва конкуренцията. България има срок от два месеца да се поправи, в противен случай Еврокомисията ще отнесе и този казус към съда на ЕС.


ЕК постави ултиматум на България и заради директивата за европейската заповед за разследване по наказателноправни въпроси, според която всяка държава трябва да признава и съответно да предоставя доказателства срещу уличени в престъпление по искане на друга страна членка по същия ред, по който го прави за собствените си служби. И тук срокът за взимане на мерки е двумесечен.


В рамките на друга наказателна процедура ЕК е изготвила мотивирано становище, с което приканва България да обясни как осигурява на обвинените в престъпления правото на достъп до адвокат. В ЕС всеки заподозрян има право на справедлив съдебен процес и на защита, отбелязва комисията.

 

Зюддойче цайтунг, както и международният журналистически консорциум за разследване OCCRP доказаха, че България не само ги снабдява терористите, но е сред първите с оборот от 243,3 млн. долара или 400 715 100 лева.


Докладът на британска организация, цитиран от Евронюз сочи, че 33,18% от оръжието на Ислямска държава се произвеждано в ЕС, като най-много идва от Румъния, България и Унгария. Мунициите се превозват от всички краища на Европа към Турция, Йордания и Кувейт. След това се разпределят на американските съюзници в северна и южна Сирия със самолети и камиони.


Освен оръжие, български амуниции също са сред трите най-често употребявани от ислямистите боеприпаси, създадени в Европа. Общо 20% от амунициите, използвани от Ислямска държава, са произведени в ЕС.

 

Поръчителят на тази схема за доставка е Пентагонът, който наема доставчици и поддоставчици, от военни гиганти до фирми, свързани с организираната престъпност, за да снабдява „мирната” опозиция в Сирия. Оръжието всъщност попада в ръцете на ИДИЛ, Ан Нусра и другите ислямистки групировки, както се доказа и по складовете им, останали, след като избягаха от Алепо.

 

От ПАСЕ се позовават и на нашумялото разследване на българската журналистка Диляна Гайтанджиева.


Според данни на Гайтанджиева България изнася оръжие за джихадисти в Сирия с дипломатически полети.


Широко лансирана отвън – у нас темата е премълчавана.


Диляна Гайтанджиева излезе с поредица от разследвания по темата за снабдяването на бунтовниците с оръжие. Материалът за азербайджанската авиокомпания “Silk Road” бе сред най-скандалните. Според Гайтанджиева авиокомпанията активно използвана от ЦРУ и от Министерството на отбраната на Саудитска Арабия за организиране на логистиката на доставките на оръжие през България за терористи в Сирия. Каналът на оръжието си има и неформално название „Черноморски”. След разследването в ДАНС започва проверка, а дни по-късно Гайтанджиева е уволнена от в. Труд.

 

От парламентарно представените партии единствено представителите на ПП ГЕРБ изразяват становище в полза на ратифициране на конвенцията и приемане на новото понятие „полова идентичност“,заедно различни ЛГБТ и “джендър” организации на чуждо финансиране.


На 19 декември 2017 г. партия „Възраждане“ първа от политическите сили се обявява против конвенцията и се присъединява към отвореното писмо на „Общество и ценности“. На 27 декември 2017 г. партия ВМРО-БНД също се противопоставя на ратифицирането на конвенцията. На 3 януари 2018 г. с позиция против ратификацията на конвенцията излиза и председателката на БСП – Корнелия Нинова. На 4 януари 2018 г. Съюзът на демократичните сили излиза с позиция против ратификацията на Конвенцията. На 5 януари 2018 г. от партия „Воля“ се изказват против Истанбулската конвенция.


На 10 януари 2018 г. президентът на Република България – Румен Радев, се изказа против ратификацията на Истанбулската конвенция. Въпреки безпрецедентния натиск, Светият Синод се обяви срещу Истанбулската конвенция. Всички официални религии и църкви отхвърлиха скандалната конвенция.

 

*След безобразните лъжи от всички нива на ГЕРБ ето държавите от ЕС,които са ратифицирали скандалната конвенция: Австрия, Белгия, Кипър, Дания, Финландия, Естония Франция, Германия, Италия, Малта, Холандия, Полша, Румъния, Португалия, Словения, Испания, Швеция по актуализирани данни на Уикипедия.


Герберите съзнателно смесват понятие то подписана и ратифицирана за да изглежда внушителна и измамна бройката. Истината е, че от 28 членки на ЕС 17 са я ратифицирали ,а 11 държави не са и повечето нямат намерение.


Какво каза пожарникарят-охранител Борисов за Истанбулската конвенция: “Дето се вика, и арменският поп я е приел”?

 

Любопитно е от кого е направена стратегията за въвеждането в българското законодателство на принципите и изискванията на Истанбулската конвенция : Фондация „Асоциация Анимус“, Фондация „Джендър алтернативи“, Български хелзинкски комитет, сдружение „Център на неправителствените организации в Разград“, Фондация „Български център за джендър изследвания“, Фондация „SOS-семейства в риск“, Сдружение „Алианс за защита от насилие основано на пола“, Фондация „Ресурсен център – Билитис“, Младежка ЛГБТ организация „Действие“ и други подобни, по актуализирани данни на Уикипедия.

 

Ако искаме да запазим европейската християнска цивилизация, трябва спешно и безкомпромисно да сменим елитите в София,Берлин,Брюксел,


Париж и в цяла Европа, които продължават да ни лишават от европейско самосъзнание.


Европа вече е постхристиянско, глобално джендер-атлантическо, постзападно, постевропейско общество.


Брюкселските елити са достигнали съвършенство в областта на контрола върху съзнанието и промиването на мозъци и натрапчива идея за контрол и управление на “тълпите простолюдие”.Политическата коректност нанася опустошения навсякъде на Запад, тласка ни към колективна лудост.


Целта е ЕС от съюз на нациите и на хората, да се превърне в “държава”,населена с безполови послушни същества и да бъде подчинен на произвола на “либерално-демократичната” номенклатура и диктатурата на брюкселските бюрократи.

 

 

Станете почитател на Класа