×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 268

Бензиностанциите „Лукойл“ бяха обявени за най-добрите в България

„Лукойл" получи наградата QUDAL–Quality meDAL, която сертифицира най-високо качество на веригата бензиностанции според тазгодишно проучване на българския пазар, съобщиха от нефтената компания. Международната организация ICERTIAS–International Certification Association GmbH проведе електронното проучване за първи път у нас през март тази година. Българските потребители дадоха своята оценка в над 100 категории, като в категория „Бензиностанции" най-много от анкетираните избраха „Лукойл" като компанията, предлагаща най-качествена комплексна услуга. На база личен опит и мнение мнозинството от участниците в проучването избра за абсолютен лидер „Лукойл", като компанията събра 4 пъти повече гласове от втория в класацията, оставяйки далеч зад себе си конкурентите.

 

От особено голямо значение за обективността на изследването е избраният подход, при който всеки анкетиран сам определя предпочитаната компания, тоест въпросът за най-добрата бензиностанция на българския пазар е отворен. На този въпрос повечето анкетирани отговориха: „Лукойл". В момента компанията разполага с 222 търговски обекта, собствени и на франчайз, на територията на България. По този начин висококачествените услуги и продукти на „Лукойл" са достъпни в цялата страна.

 

Според вътрешните проучвания на компанията 71% от клиентите изразяват пълна удовлетвореност от предоставените им продукти и услуги. Благодарение на това „Лукойл" успява да поддържа най-висок пазарен дял в сектора, който към момента е 29%.

 

„Наградата QUDAL е голяма чест и показва, че усилията ни са оценени от клиентите. Това ни мотивира да продължаваме и усъвършенстваме работата си, да инвестираме в развитието на все по-комплексна и качествена услуга за българските потребители, коментира Валентин Златев, генерален директор на „Лукойл България".

Станете почитател на Класа