Димитър Митев е новият Главен оперативен директор на „Белла”

От 26 октомври 2015 г. Димитър Митев е Главен оперативен директор на холдинг „Белла" и поема управлението на „Унибел Норд" („Белла" в Румъния) и направленията „Маркетинг", „Експорт", „Продажби" и „Човешки ресурси".

Димитър Митев е част от екипа на „Белла България" от 2013 г. Преди да оглави дирекция „Продажби" на хранителния холдинг в продължение на 3 години ръководи търговската структура за всички пазари на „Фикосота Синтез". Димитър Митев започва кариерата си в „Кавен Ирадис" като супервайзор продажби на Procter & Gamble (P&G). От 2000 г. заема различни мениджърски позиции в P&G – 4 години работи в маркетинговия отдел на P&G Balkans в Букурещ, след което се завръща в България на позицията Country Manager за България.

Завършил е магистратура по маркетинг в Бургаския свободен университет. Владее английски, руски, румънски и сръбски език.

„Белла" е един от най-големите производители на храни в България. Компанията предлага храни в няколко продуктови категории: тестени, месни и маслопродукти, като от потрфолиото ѝ в отделните категории са добре познатите сред потребителите „Белла", „Фамилия", Tommi, LEKI, „Сачи", „Орехите".

 

Станете почитател на Класа