Четири нови продукта на Белла България получиха награди

Четири нови продукта на водещиите брандове на хранителния холдинг „Белла България" – BELLA и „Орехите" – бяха отличени с дипломи от Съюза по хранителна промишленост (СХП) по време на Дванадесетата Национална научно-практическа конференция „Хранителната индустрия в България – традиция и бъдеще", която се провежда под патронажа на Министерството на земеделието и храните в София днес и утре.
По традиция конференциите на СХП отбелязват Деня на хранителната промишленост. Честването е съпроводено с отличаването на най-успешните нови продукти, пуснати на пазара през изминалата година. Сред тазгодишните наградени продукти са маргаринът с масло и хималайска сол BELLA и суджукът, луканката и сушеницата от „Телешката серия" на „Орехите".
„Белла България" получи грамотата на Управителния съвет на СХП за приноса си към развитието на хранителната индустрия в страната и активната подкрепа за дейността на организацията.
Маргарин BELLA с масло и хималайска сол
Без хидрогенирани мазнини, с по-ниско съдържание на наситени мастни киселини (в сравнение с чистото масло). Хималайската сол е 100% натурален продукт с над 97% натриев хлорид и редица жизнено важни за човешкия организъм минерали и елементи като калий, калций, магнезий, фосфор и желязо. Съчетава лекотата на маргарина – лесен за размазване, с плътния и обичан вкус на маслото.
„Телешка серия" на „Орехите"
Състои се от луканка, сушеница и суджук от телешко и говеждо месо – фини и изключително богати на протеини, витамин B12, цинк, желязо. Съдържат значително по–малко мазнини в сравнение със свинското месо. Отличава се с безкомпромисно качество и майсторлъшки вкус характерен за всички продукти под този бранд.

 

Станете почитател на Класа