Atlas е новата основна фигура в колекциите смесители на Roca

На пазара вече се предлага новата колекция смесителни батерии на Roca. Тя е наречена Atlas. Името е показателно – в гръцката митология, Атлас е един от титаните от второто поколение.
Силата на новата колекция смесители Atlas на Roca е в съчетанието на няколко важни елемента:
- съвременен дизайн с изчистени класически линии;
- удобство при употреба;
- нови технологии и икономия на вода с дебит от 5 л./мин.;
- високо качество и керамична глава, произведена от Roca с 5 години гаранция;
- достъпни цени.
Колекцията Atlas на Roca лесно се адаптира към всяка среда. Благодарение на съвременния дизайн с изчистени класически линии, смесителните батерии Atlas се съчетават добре с различни стилове в интериора. Така, потребителите могат да намерят най-различни решения за банята в една единствена колекция.
Новата колекция Atlas включва смесители с различни височини, съвместими с голямото разнообразие на различни типове умивалници. Стандартният смесител за умивалник в колекцията има 5° наклон на тялото за по-голямо удобство на достъпа до водния поток. По-високите модели са напълно прави, като осигуряват воден поток без пръски благодарение на 20° наклон на изхода за вода.
Голяма е силата на колекцията смесители Atlas по отношение на екологичната и икономическа ефективност. Моделите за умивалници включват иновативна система за студен старт. При новата технология Cold Start® отварянето на ръкохватката надясно е ограничено, така тя винаги се отваря отпред със струя студена вода. При завъртане на ръкохватката наляво постепенно получаваме топла вода. Тази система за студен старт спестява ненужен разход на енергия за топла вода. Смесителите от колекцията Atlas включват също и ограничители на водния поток от последно поколение. Те гарантират 5л / мин. дебит, независимо от налягането в системата. Това осигурява по-висока степен на комфорт с минимален разход на вода. С тези две системи за икономия на енергия и вода, смесителите от колекцията Atlas на Roca са едни от най-ефективните на пазара. Те са сертифицирани, съгласно независимата европейска Water Label схема.
Сърцето на смесителя е керамичната глава. Тя позволява на потребителите да пускат, спират и да смесват водния поток до желаната температура. Керамичните глави на смесителите Roca са произведени в заводите на компанията с гаранцията на най-новите технологии и използването на материали с високо качество и устойчивост. Те дават на потребителите несравнимо ниво на прецизност, комфорт и мекота при използването, както и дълъг експлоатационен живот, а стандартната гаранция е 5 години.
Всички характеристики на новата колекция смесители, съчетани с достъпни за българския потребител цени ще наредят смесителите Atlas на Roca сред най-предпочитаните на пазара.

Roca
Roca е компания за дизайн, производство и маркетинг на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн.
Фирмата има повече от 21 000 служители и 74 производствени предприятия и присъства в повече от 135 страни по света.
Групата, изцяло испанска собственост, е пазарен лидер в Европа, Латинска Америка, Индия и Русия. Тя също е основен конкурент на пазара в Китай и останалата част от Азия, Африка и Близкия изток. Roca е световен лидер в своя бизнес сектор.
www.bg.roca.com

 

Станете почитател на Класа