"Панда" придоби правата върху търговските марки на Office 1 Superstore

Кооперация "Панда" официално придоби всички права върху търговските марки от портфолиото на Office 1 Superstore. Под тази марка компанията оперира на българския пазар вече двадесет години. Така, от главен франчайзополучател за България, Кооперация "Панда" става единствен собственик и представител на марките Office 1, Office 1 Superstore, Office 1 Superstore International и Office 1 e-shop, за целия свят, съобщават от пресофиса на "Панда".
Преговорите по сделката за придобиването на правата продължиха повече от 12 месеца, а за подписването на договора, от Уест Палм Бийч, Флорида, лично пристигна президентът на Office 1 Superstore International - г-н Марк Бакаш. Сделката е била финализирана на 20 февруари.
„За нас, тази сделка е важна част от стратегията ни за развитие," сподели председателят на кооперация "Панда", Елка Каменова-Цанкова. „Радваме се, че за изминалите 20 години успяхме да покажем на какво сме способни и да докажем, че българска компания може да изпревари по всички показатели бизнеси от цял свят. Това ни кара да се чувстваме горди от постигнатото до тук и да гледаме с още по-голяма увереност към бъдещето."
В краткосрочен план, от „Панда" смятат да се фокусират върху доизграждането и пълната автоматизация на нов и модерен складово-логистичен център в Равно поле, който трябва да заработи с пълен капацитет през третото тримесечие на тази година. Там ще могат да се поддържат значително по-големи наличности, като капацитетът на експедиция към клиенти ще се увеличи до 12 пъти. Това ще бъде и основното конкурентно предимство на новите собственици на марката Office 1 Superstore, не само на българския, но и на международните пазари.

Станете почитател на Класа