Хотел в стила на средновековна базилика и къмпинг Каваците в надпревара за Морските Оскари

Проектираният в стила на средновековните базилики апартаментен комплекс Вила "Византия", влиза в надпреварата за Морските Оскари, които ще бъдат раздадени в неделя в Созопол. Архитектурното чудо е изградено в един от най-романтичните и артистични градове на България и е едно от най-предпочитаните места за настаняване в курорта. Разполага с целогодишен СПА и Уелнес център - разделен на три зони. Вила "Византия" е носител на награди от международната туристическа мрежа Букинг.

Един от най-известните и големи къмпинги по българското Черноморие - Каваците, също се включи в надпреварата за MARINE LIFESTYLE AWARDS 2016. Той се намира на 35 км. южно от Бургас, до Созопол. Сезонът в курортен комплекс "Каваците" бе открит това лято със 17-тото издание на Международния художествен пленер - Русалка-2016 за живопис и скулптура. Организатор на пленера бе Туристически комплекс "Русалка" и Сдружението "Международен център по изкуствата - Русалка".
Къмпингът е разположен на площ от 35 дка. Разполага с 200 места за палатки, 50 места за каравани и кемпери и 50 бунгала. Към къмпинга има хотелска част с 50 стаи.
Едно от най-мащабните и дългогодишни културни събития в България - Празниците на изкуствата „Аполония", ще получи почетно отличие от Морските Оскари на церемонията в неделя. Този голям български фестивал се провежда ежегодно в края на лятото в Созопол. Негов основен организатор е Фондацията за изкуство „Аполония", създадена през 1991 г.
Годишните награди за значими постижения в Морския ни регион ще отличат не само инвестициите и предприемачеството в региона, но и социалните инициативи и културните традиции, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън. Церемонията ще се състои на 14 август, неделя, в ресторант Глория Мар в Созопол.
Събитието ще възнагради социалната-образователната инициатива, която вече 10 години поощрява креативността на десетки деца в региона. Инициатор и организатор на детската олимпиада в Созопол е собственикът на хотел "Вила Лист" Иван Илиев, който е сред основателите на Ротари клуб в града.
Сред номинираните за престижните морски награди е и един от най-луксозните и мащабни морски комплекси у нас - ваканционно селище Дюни. Предприемачът и бивш депутат Николай Пехливанов, основател и председател на борда на директорите на Green Life Development and Resorts. Green Life Development & Resorts, също е сред номинираните, както и луксозният ваканционен проект Созополис с номинация за Съхранение на автентичния архитектурен стил. В конкурса участва и един от най-зелените хотелски комплекси по родното Черноморие - "Сънрайз" в Приморско.
Партньори на MARINE LIFESTYLE AWARDS 2016 са Националната Уелнес и СПА Асоциация, Българо-сръбската търговска камара, Софийската търговска камара, Бизнес Клуб Лондон и други. Подробности в сайта на организаторите агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън - www.vipcompr.com.
Най-успешните инвеститори и предприемачи от морския регион, гости на церемонията, ще се насладят на най-новото вино на нашия пазар с марка Бонония Естейт и ще получат към почетните плакети подаръци от Pure GOLD COLLAGEN® и от веригата за качествена парфюмерия D&P.

 

Станете почитател на Класа