Ерменков: Управляващите сигурно си мислят, че политиката е като празнуване на Нова година

Изминаха първите 100 дни от мандата на настоящото правителство. Коментар по този повод направи депутатът от БСП Таско Ерменков. Той обаче дори не си позволи да отправи критики към кабинета, защото той няма програма и просто няма какво да се критикува.

 

„Когато започва един нов политически сезон обикновено правителството има законодателна програма. когато нямаш официално публикувана управленска програма нито можеш да направиш оценка, нито можеш да критикуваш. Сигурно колегите очакват, че политиката е като празнуване на Нова година, но това не е така. Тази политика трябва да бъде системна, целенасочена, за да може да говорим за управленска политика", коментира Ерменков пред БНТ.

 

По повод заявената инициатива от лидера на БСП Корнелия Нинова за предложение за съдебната реформа, Таско Ерменко заяви, че не от левицата искат да вземат инициативата за съдебната реформа, а на хората им е мръзнало от толкова говорене за суджука.

 

„В управлението има проблеми, лошото е, че скандалите не се разглеждат по същество и не се гледат причините за тях.", допълни Ерменков

Станете почитател на Класа