Кулинарното шоу на Теменужка Петкова в телевизията на Домусчиев

Наскоро един от големите робовладелци в България и председател на най-голямата робовладелска организация, наричана от организираната престъпност за прикритие “работодателска”, си купи нов телевизор. Вчера в него беше инсталирана министър енерГЕПИка за да ни предложи нова уникална рецепта.

В откъса от иначе по-дългото словоблудство министърката на ДВА ПЪТИ призовава бизнеса да си купува тока от платформата за двустранни (дългосрочни) договори, а не от платформата ДЕН НАПРЕД. Но нито тя, нито журналистутките обясниха, че за разлика от белите държави у нас цената на дългосрочните договори е по-висока, отколкото ден за ден. И още, в Германия на платформата ДЕН НАПРЕД ежедневно се търгуват количества, които са между 15 и 20 пъти ПОВЕЧЕ, отколкото в България.

 

 

За капак в края на юни през борсата беше тествана успешно схема, при която на определени фирми се пуска значително по-евтин ток, на платформата за двустранни (дългосрочни) договори, а повечето играчи изпищяха на умряло. Само че нито министърката, нито журналистутките на Гела са чули и знаят нещо за това?

 

 

 

 

 

На практика Киро Гела дава трибуна на Нуша Електромерката да изпържи както собствените му хора така и фирмите, които влизат в робовладелската организация, на която е председател, а в крайна сметка и всички нас. Ако Гела беше това, за което се и го представят то Нуша трябваше да бъде разкъсана на листенца и цветенца, а след шоуто на входа на телевизора да я чака патрулка, за да я закара в женския затвор. Вместо това те съвместно ни готвят още по-голямо изпържване. С любезното съдействие на бездънно падналите журналистутки.

Гледайте и се учете, как се прави пържола от дебилско месо!

 

Георги Котев

Станете почитател на Класа