На Слънчака било лошо? Вижте ужаса в 5-звезден хотел в Канкун

Луксозното пътуване на семейство до курорт в Мексико се превърна в почивка от ада, след като се оказало, че курортният плаж се е превърнал в убежище за наркомани.

 

 

Стивън Райт резервирал пътуването до 5-звездния хотел RIU Cancun миналия юни, като предплатил 9 000 паунда за него, партньорката му, двамата племенници и една от техните съпруги.

След година в очакване на луксозното им пътуване, Стивън от Глазгоу и семейството му разбрали, че не е това, което обещал TUI само часове след пристигането си в хотела.

36-годишният Стивън заявил, че им се предлагат наркотици почти "на всеки 10 метра" на плажа и могат да видят "дилъри", които открито отчитат пари и проверяват запасите.

 

 

Преди да се отправи към плажа, Стивън казва, че помещението, в което са „настанени“, с гледка към морето, има плесен по стените, кръв по пода и счупени мебели.
Той казва: " Веднага щом влязох в стаята, едва не паднах, защото подът беше накиснат - мокър и мръсен.

„По стените, вратата и шкафовете имаше кръв, а по стените на душа имаше черна плесен, по крановете, канализацията, огледалото и прозореца.

 

 

Имахме мрежа против комари на балкона, която беше тотално разкъсана и трябваше да накараме някого да дойде и да я оправи."
„Трябваше да спрем да ходим на частния плаж за гостите на хотела заради постоянните предложения да ни продават  канабис или твърди наркотици  на всеки 10 минути от деня.

Дилърът на наркотици също  използваше съоръженията и броеше пари на шезлонгите на плажа и проверяваше запасите си - всичко това, докато децата тичат наоколо.

 

 

Нямаше никакъв  опит от страна на ръководството или охраната  да разкарат тези лица.“

Стивън твърди, че мебелите около хотела са изглеждали втора ръка. Той казва, че при първото си правилно оглеждане наоколо не можели да повярват колко изпаднало  е мястото.

 

 

 

Стивън, който работи като мениджър, казва: „Седнахме долу и гледах седалките и мястото беше отвратително.

 

 

След като се оплака от стаята пред представител на TUI, на Стивън беше обещано, че мениджърът на хотела ще се свърже с него - но твърди, че никога не се е чувал с него.

 


Говорител на TUI коментира: „Съжаляваме да чуем за недоволството на семейство Райт от почивката им в Мексико.

 

 

Когато г-н Райт изрази незадоволеността си от курорта, нашият представител работи усилено, за да разреши проблема, но разбираме, че това все пак е останало разочароващо преживяване.

В момента сме в контакт с него, за да разрешим въпроса."

Станете почитател на Класа