Какво ти дарение?!

Да дариш, напоследък се превърна в ПР-акция! Да дариш, означава, че с чиста съвест да искаш да направиш добро. Да дариш, това е нещо, което правиш от сърце, да отвориш душата и си и да рискуваш и да отделиш частица от себе си в името на другия!

 

За седмица се нагледахме на различни популистки акции на много от „лични“, та – „по-лични“ хора. С какво се отличават от другите – обикновените хорица?! Ами… с това, че са успели да заграбят, каквото са могли, и да се правят, че раздават. Нам е нужен съвременен Робин Худ, а не – богаташи, които да хвърлят трохи или помия на тези, които са ги качили на пиедесталите им.

 

Не се ли замисляте, че за вас тези дарения от 100-200-300 хиляди лева са ощипване по бузката?!

 

Къде бяхте до вчера?! Кога попитахте някоя болница дали има нужда от нещо?!

 

Бедният народ събира капачки и дарява за деца и болници в нужда, а вие пиете кръв, человеческа… Сега се сетихте, че има и други хора освен вас на Земята…

 

По-искрени са помислите на всеки обикновен човек, ушил маска за близък или непознат, по-трогателно е, че някои се погрижиха и за хората в администрацията, която трябва да е на постовете си, по-щастлива ще е бабата, получила продуктите пред дома си, а вие с вашето лицемерие се скрийте! Нам не е нужно да ви ръкопляскаме в 21:00 ч, защото сте ни хвърлили пясък в очите с няколко дребни монетки за вашия джоб!

 

Така ли изкупувате греховете си и измивате лицата си пред обществото?!

 

Помислете за другия! Стига с този ваш популизъм!

Станете почитател на Класа