Имат думата читателите: «Това е Деди…»

Имат думата читателите. Публикуваме без редакторска намеса.

 

Имат думата читателите: "Това е Деди..."

Това е Деди…днес навършва 83 лазарника….

 

Малко позабравен и незаслужено неспоменаван в ежедневните молитви, а на някой от нас попръжни по негов адрес. Знам, че загубих много приятели с отношението си към него, но никога няма да му простя това с което ни дари..Да припомня!

Бойко Борисов, изваден от СИК и назначен за Гл.секретар на МВР, после депутат от НДСВ от 2 многомандатни района и сега го знаете какво е магаре запънато.
Делян Пеевски, младежки лидер на НДСВ, а през 2001 без никакво образование става шеф на борда на Пристанище Варна, след това зам.министър и сега го знаете колко се е угоил и напапкал. Майка му Ирен Кръстева стана шефка на тотото и О, чудо! като и тръгна шанса, та спечели няколко десетки шестици…от тотото.Вече е милиардерка.

Меглена КуКунева или Мадам Йес, дамата която не успя да откаже на нито един извратеняк на запад, нито по тънката част, нито при преговорите за присъединяване към ЕС, което коства на страната ни загуба на поне половината икономика..
Един бюлюк млади юпита скандиращи «Срам ни е от вас!..», завърнало се да опоска това дето термитите на СДС и Костов не бяха оглозгали от каркаса на България..Начело с милиардерите вече Милен и Гошко Велчеви, Ники Василев и т.н.

Шулева, горката успя само да си купи курорта Албена и да даде на концесия на Дънди прешъс златните находища на България…

И да не забравяме Ахмед Доган и ДПС! Именно Деди, възроди тази антибългарска партия с която се коалира и й даде власт и вля свежа кръв в нея, след като до 2001 година ДПС бе изключено от всички властови позиции в държавата.

Благодарим ти Царю честити!

За всички тия отрепки дето на натресе.

Може би това е твоето отмъщение, за това , че комунетата те изгониха от страната през 1946…

 

Имат думата читателите: "Това е Деди..."

 

 

 

Владимир Павлов

Станете почитател на Класа