Денонощна ваксинация с голи каки и Happy hour

Денонощна ваксинация с голи каки и Happy hour
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    25.02.2021
  • Share:

На пръв поглед идеята за денонощен ваксинационен център ни се стори странна.

 

Та кой ще се ваксинира посред нощ?! Особено след като не бива да се консумира алкохол преди имунизацията, което елиминира възможността след петата ракия да заведете Гошо Конспиратора да го "чипират" и след това да го плашите, че ще го накарат да си плаща Windows-а.

 

Оказа се, че хрумването за денонощния център е по-гениално, отколкото са предполагали медиците.

 

По последни данни на вечер оттам минават почти 200 души, което е съвсем прилично число за държава, в която все пак немалка част вярва, че някой има пъклен план с тия ваксини. Хубаво е, че масовата ваксинация потръгна и започва да преодолява първоначалния шок и хаос като за банани по Бай Тошово.

 

Лошото е, че хората все пак висят по опашки и то посред нощ, което, нека си признаем, е доста скучно дори и в името на COVID-щита, който ще им позволи да ходят на кръчма, на гости, на море и най-най-важното - НА Гърция.

Затова ние ще предложим няколко начина ваксинацията да стане още по-атрактивна и примамлива за тези, които така и не сбъднаха мечтата на Мангъров "всички да го изкараме". Ето нашите хрумвания:

 

Happy Hour с безалкохолна бира

 

При нормални обстоятелства безалкохолната бира е за шофьорите и за мъжете, които разхождат чихуахуа на име Чиколина. Освен това мъдрите глави са казали, че бутилките с етикет "0,0% алкохол" са първата крачка към това да си лягаш със сладурана с опулено изражение, изработена от латекс и полиуретан.

 

Само че ние се намираме в условията на пандемия и този факт едва ли ви е убягнал, след като вече готвим тортата, за да духнем свещички за първия рожден ден на Националния оперативен щаб. Затова и се налага да търпим жертви в името на борбата с коронавируса.

По време на Happy Hour-а в денонощния ваксинационен център ще се сервира безалкохолна бира - поръчваш една, получаваш две, изпикаваш три.

 

Голи мацки

 

Да, на опашката най-вероятно ще има мацки, но то ще са а) в тъмното и б) с маски. По тази причина на никого не му се рискува като го "хване" ваксината, да се озове на среща с братовчедката на Баба Яга, която с FFP2-то през половината лице иначе е изглеждала като сестра близначка на Анджелина Джоли.

 

Редно е за развлечение на публиката да бъде организирано нещо по-така - все пак става въпрос за късните часове. Няколко гоу-гоу гърлс биха разведрили чудесно мъжете, които чакат и потропват нервно, защото, както всички знаем, когато има болници и игли, именно мъжете имат повече нужда от разведряване.

И какво по-добро от чифт... хубави жени? На метър и половина разстояние, разбира се...

 

И като казахме чифт - крайно време е за масички за табла и карти

 

Нека не се лъжем, понякога кибиченето е голямо, затова си трябват и предложения за по-възрастната аудитория, която голи каки е виждала не една и две в тоя живот. Тези хора също искат да се имунизират, но вече са се отдали на по-кротки занимания като игри на карти, шах и табла.

Колко му е до фургоните да подредят няколко масички като пред Народния? Единственият страничен ефект е, че медицинските сестри ще трябва да следят не само за дистанцията, но и да не бива тя нарушавана със спорадични сбивания.

 

И така - смело към една по-весела денонощна имунизация! А дори и да не е толкова весело, все пак ви я препоръчваме горещо. Имунизацията, не веселбата.

 

 

Евгения Минчева

Станете почитател на Класа