Когато всяка девиантност и извращение се представя като нещо нормално

Когато всяка девиантност и извращение се представя като нещо нормално
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    21.04.2024
  • Share:

 

Поругалият гроба на Патриарх Неофит бездомник в страстен танц с младо момиче в центъра на София. 

 

 

Това видео е много показателно и е даже вид геополитическа метафора. 

Това добронамерено момиче тълкува облечения с с къса пола и чорапогащник танцуващ брадат мъж пред себе си като "освободен", "хипар", "нестандартен", "знае как да се забавлява и изразява себе си", "не му пука за хорското мнение" - и останалите либерални клишета, с които популярната култура зомбира младите хора. В действителност мъжът пред нея е опасен, психично болен, агресивен, сексуален девиант, който се възползва от нея, сграбчва я за задните части, отърква си чатала в нея и т.н. Просто разлика от земята до небето между реалността и възприятията на момичето, повлияни от медии и масова култура.

През 90-те години почти всяко българско момиче правилно би определила какъв е този човек - луд, опасен и сексуален хищник. 

Сега вече много момичета, а и немалко момчета са загубили способността да различават опасната реалност от наивните "хипарски" клишета, с които са облъчвани. 

Неспособността да се различи реалността от фантазиите е една от основните характеристики на либералното общество. 

Там всяка една девиантност и извращение се представя като нещо нормално, приемливо, даже израз на свободомислие. В един момент хората тотално започват да губят способност да различават добро от зло, нормално от перверзно, безопасно от опасно.

Както написах в началото, тази сцена е като геополитическа метафора. Брадатият ц*ганин с късата поличка и чорапогащника символизира всички деструктивни и злокачествени политики на либералите. Ислямизацията и африканизацията на Европа, неконтролираната масова миграция по южните граници на САЩ, климатичните политики и "зелената сделка", джендър идеологията и т.н. Младото момиче символизира средностатистическата неомъжена бяла жена - най-верният и фанатичен електорат на либералите. 

Същият манипулиран електорат, който не може да различи фантазии от реалност и гласува с желание за тези политики, които после ще го изнасилват и убиват, ще вкарват мъже в тоалетните и съблекалните му,  ще намаляват стандарта му на живот и ще го обричат на нищета и самота. 

Точно както това момиче доброволно "гласува" за брадатия девиант, който после си отърква чатала в нея и я сграбчва за задника.....

Станете почитател на Класа