"В корема на татко" или как адски ми писна от глупостите ви

"В корема на татко" или как адски ми писна от глупостите ви
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    21.04.2024
  • Share:

 

Да почвам ли този текст или няма смисъл?
Да пиша ли или let it go, ебаси.

Наистина, нямам вече нерви за тези неолиберални глупотевини на “модерните хора”.
Омръзна ми всяко извращение и девиация да се оправдава и прикрива под мантията на различността.
Омръзна ми да ме занимават с ЛГБТИ въпроси, които касаят минимален, незначител дял хора по цялата Земя.
Омръзна ми някакви малцинствени групички да си въобразяват и измислят проблеми, че да може да усвояват още и още пари за “разрешаването им”. То не е “борба с хомофобията, трансфобията, ксенофобията” и де що има фобии, които ни се вменяват постоянно и неосонователно.
Омръзна ми някакви хора с вътрешни проблеми да ги проектират върху обществения ни живот, докато истинските беди и опасности, буквално дебнат отвсякъде.
То не са 35 пола, флагчета, флуидности, идентификации, на баба ти трънката.
Вижте, това все някъде трябва да спре.
Тази масова профанизация придоби непоносими размери. И съвсем целенасочено изпоlзвам думата “профан”. Знаете - “профан” идва от френското profane ("осквернителен; светски; светско лице; невежа"), взето от латинското profanus ("неосветен, светски; непросветен, невеж"), което буквално преведено означава "пред храма". Светът ни се напълни с хора, които оскверняват святото. Тоест, истината.
За мен вече е ясно - всеки, който се бори със законите на истината е профан.
Не може да отричаш биологията, физиката, природата и Бог. Пък и да налагаш собственото си невежество като неизменна правда, която трябва да бъда приета от всички, ако трябва чрез сила. 
Да, чрез сила. Защото проводниците на тази неолиберална идеология ползват съвсем конкретни инструменти на силата, за да лобират за “идеите” си и да ги превръщат в “норми” и в нормалност.
Та те оспориха изобщо идеята, че съществува нормалност.
Ако твърдиш, че има нормалност, о Боже, се оказва, че има и не-нормалност. А това вече не може да бъде допуснато. Затова, тези активисти на Новото Време, решиха да  разграждат всяка идея за ясни категории, да размиват всеки смисъл, да объркват всяко значение.
Това в един по-голям контекст обаче е  най-големият грях. Това означава да се премахнат разликите. А оттам вече - няма какво да отграничи доброто от злото. Всичко е едно.

0eedsd

 

Такива “продукти” вече придобиват симптоматиката на индустрия. Може да си поръчате двамата таковци и раждащ мъж на PRE-ORDER.

“В корема на татко” ми стана просто повод да ви кажа, че това не бива да се търпи повече. Няма място за толерантност към глупостта. И не, татко не може да ражда. 
Разбирам, че е адски хитро първо да твърдите, че жена може да е мъж, понеже така се чувства, после да обявите тоя “трансджендър мъж” за мъж и да напишете приказка за раждащия баща. Но хората, които не са профани, знаят: това все пак е ЖЕНА, защото само жената има детеродни органи, пичове. Не знам защо стигнахме до тук да си обясняваме А-то и Б-то в живота.

Но подозирам нещо много неприятно - всичката тази лудост наоколо се случва не толкова заради самите активисти, които имат своите финансови и не само причини да налагат подобни безобразия. Това се случва, защото ние, останалите, НОРМАЛНИТЕ, не проявихме характер, поддадохме се на неудобството да кажем истината: има само два пола. Мъж и жена. И е нормално семейството да е от мъж и жена. И жената ражда деца. И това е дадено от Бог. И чететe Библията, и не ме занимавайте с глупостите си.
Благодаря.
Айде със здраве, и не бъдете куиър. Бъдете просто умни.

Станете почитател на Класа