Катето Евро готова да стане баба

София /КРОСС/ "Мисля, че съм напълно готова да стана баба", заяви актрисата Катя Евро пред екипа на PRO.BG, който й гостува във вилата й в Панчарево.
"Най-добре ми е тук. Обичам да посрещам гости, да правя салатка, да се забавлявам". Така сред зеленчуковата си градина и в компанията на кучето Боно, Катето Евро си почива. Проливните дъждове напоследък обаче разболели прословутите й домати.
"Нещастна съм като ми се разболеят доматите, защото те са ми като деца, отглеждам ги от малки семена."

Актрисата разказва, че се е отдала на градината преди 15 години. Преди това тук домати садял само дядо й. Отначало засадила джоджен, магданоз и копър, но после се увлякла.

Сега актрисата очаква с нетърпение снимките на филма "Оркестър с име", който е продължение на култовата лента от началото на 80-те - "Оркестър без име". Снимките ще започнат през октомври, в Германия, на бирения фест в Мюнхен.

Онова, което най-много я радва напоследък е внезапното решение на сина й Александър да стане актьор. "Така дори и моят път на актриса да приключи, ще гледам неговия път и това ще ме кара да се чувствам добре", признава тя. Освен, че е готова да стане баба, Катето Евро си пожелава и снаха. "Ако може да е чистница и да готви хубаво, за да ме отменя".

/АС/

 


Източник: Информационна агенция КРОСС

Станете почитател на Класа