Актрисата Силвия Лулчева ще води "Истината за нас"

София /КРОСС/ Силвия Лулчева, актрисата с един от най-разпознаваемите гласове в телевизионния ефир, ще води "Истината за нас" - предаването, което ще проверява зоната на доверие и степента на познаване между партньорите преди брака.

Водещият ще бъде добър и положително настроен, и ще е модератор между двамата кандидат-младоженци, като спомага комуникацията между тях в студиото да се движи в правилна посока, обясниха продуцентите от Old school. Силвия Лулчева ще бди над участниците като брачен стожер, грижейки се за стабилността и положителното развитие на връзката им, ще полага усилия за запазване и укрепване на отношенията между партньорите.

По време на предаването в студиото ще присъства и брачен съвет, който ще разяснява и анализира въпросите, които се поставят по време на играта. Психоложката Ани Владимирова ще бъде сред постоянните членове на съвета, а в зависимост от конкретната история на участниците към нея ще се присъединява популярна личност, която по някакъв начин е съпричастна или се асоциира с проблемите на сгодените.

Силвия Лулчева е актриса от Младежкия театър "Николай Бинев". Родена на 28 август 1969 г. Завършила е НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" в класа на проф. Стефан Данаилов през 1992 г. Гласът й звучи във филми, сериали и реклами, сред които "Сексът и градът", "От местопрестъплението: Маями", "Забравени досиета", "Женени с деца"... През 2004 г. получава номинация за наградата "Икар" в категория "Златен глас" за дублажа на "Сексът и градът" и "Женени с деца". Участва в театралните постановки "Три сестри" ( Олга), "Крал Лир" (Корделия), "Две усмивки на Чехов", "Петдесятница" (Габриела), "Всички мои синове" ( Ани), "Последният страстен любовник" (Илейн), "Тартюф" (Дорина)...

През 2006 г. печели наградата "Аскеер" за главна женска роля (Лия в "Милост за мама", режисьор Илия Добрев).

Силвия има дузина роли и в киното, като се снима предимно във френски продукции: "Забранена анкета", "Мари и хлапетата", "И твоят ден ще дойде", "Последният господар на Балканите", "Заекът Ватанен"...

Кастингите за "Истината за нас" продължават. Желаещите могат да заявят участие като попълнят анкетните карти на официалния сайт на предаването www.zanas.novatv.bg.

/КП/



Източник: Информационна агенция КРОСС

Станете почитател на Класа