Татяна Лолова в концерта "По-качествен живот за нашите родители"

Заключителният концерт по проекта „ПО-КАЧЕСТВЕН ЖИВОТ ЗА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ!” ще се проведе в концертната зала на Централен военен клуб от 13:00 часа на 23 януари (четвъртък) 2014 година. Събитието ще събере на едно място пациенти, популярни личности, журналисти, представители на денталното съсловие и много политици.
Актрисата Татяна Лолова ще сподели личен опит и мнение за промяната в живота й след проекта „ПО- КАЧЕСТВЕН ЖИВОТ ЗА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ!“.
Кой друг ще присъства и какви са шокиращите резултати, ще научите на място.
Проектът под мотото „ПО-КАЧЕСТВЕН ЖИВОТ ЗА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ!” е със социална насоченост и се реализира за първи път в България през 2013 г. (януари – декември).
Той е по идея на дентални клиники „ЕО Дент”, съвместно с Bredent Group, Германия и „Дентатехника” – официален представител на Bredent Group за България. Проектът е с национално покритие и от него се възползваха хора от цялата страна. Като почетни партньори ни подкрепиха министърът на здравеопазването на Република България и Българският зъболекарски съюз.
Начинанието обхвана тотално обеззъбени пациенти или такива, на които им предстои такова. На първия етап от проекта бяха извършени безплатни прегледи и имплантологични консултации на над 1000 (хиляда) пациента. Попълнени са анкети за степента на затруднение при хранене, говор, нарушение на естетиката, пълноценната социализация.
По строги и точно определени критерии бяха определени 100 (сто) пациента, на които бяха поставени безплатно зъбни импланти, осигурени от фирмата производител Bredent Medical. За всеки пациент бе създадено индивидуално и подробно досие с пълна документация – клинична, рентгенологична и фотографска.
През 2013г. с проекта „ПО-КАЧЕСТВЕН ЖИВОТ ЗА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ!” „ЕО Дент” получи високото отличие за корпоративна социална отговорност (КСО) в Брюксел, връчено от вице-президента на Европейската комисия г-н Антонио Тайани.

Планирали сме на 23 януари 2014 г. да обявим резултатите от този социален проект и да уведомим обществото за тревожната статистика.

Станете почитател на Класа