Слънчев бряг претъпкан, игла няма къде да падне

В последните два дни в по-голяма част от Източна България преваля дъжд, но температурите бяха все още високи по Черноморието. Часове по-късно времето се оправи и накара хората отново да напълнят плажовете. На Слънчев бряг изведнъж се изписа толкова народ, че човек не може да хвърли и игла, както се казва.

Репортер на Lupa.bg видя, че навсякъде гъмжи от народ, а хората нехаят за мерките срещу коронавирус. Този път наистина няма възможност да се спазва прословутата социална дистанция от метър и половина, тъй като на практика е невъзможно.

Температурите на водата също бяха високи - колкото на въздуха, та и дума не може да става за разхлаждане. Морето заприлича на врящ аквариум с рибки, а без грам вълничка, всичко е предпоставка за стоене във водата с часове. Деца и родители, всички бяха един до друг.

"Честно казано, не съм виждал толкова народ тук дори миналата година през август. Дългият уикенд и бонус почивният ден дадоха на хората възможност да направят едно късно море, макар и за четири дни", коментира пред нашата медия спасител на плажа в курорта.

Станете почитател на Класа