Яне Янев иска предсрочни избори

Ако Бойко Борисов не направи всичко възможно през 2010 г. да се разпусне 41 -вото народно събрание и да се проведат предсрочни избори за Велико Народно Събрание, това правителство ще отиде курбан на прехода, заяви лидера на РЗС по време на честването на 20-та годишнина от 10 ноември, предаде репортер на БГНЕС.
Той е категоричен, че изпълнителната власт независимо дали е царска или генералска не може да направи промяната и държавата трябва да се преучреди. Първанов трябва да се запознае с документите по конституционно дело номер 10 – настоява лидерът на РЗС / делото е заведеното от Яне Янев и група политици от РЗС и ВМРО за нарушения по време на парламентарните избори в чужбина – бел. ред./. Той ще поиска среща с държавния глава на която ще иска и отзоваването на посланика ни във Великобритания Любомир Кючуков.
Янев настоява Минко Герджиков да напусне общината по-скоро. До 10 дни ще бъдат оповестени разпечатките на разговорите на политици с Красимир Георгиев Красьо от Плевен, за да се изясни функционирането на веригата, магистрати, политици, бизнесмени, подземен свят и полиция.

/БГНЕС/

Станете почитател на Класа