Борисов: Явно президентът ще прави своя партия

Президентът явно ще прави партия и ще се занимава с политика, през тези две години ще работи за новия си политически проект, прогнозира премиерът Бойко Борисов.
Според него е неочаквано Георги Първанов "4 години да мълчи и изведнъж да скочи да ни напада". Мислех, че като държавен глава трябва да има еднакво отношение към всички, допълни министър-председателят. Разбирам, че само БСП и ДПС са президентските партии и само тях ги харесва той, всички останали партии - СДС, ДСБ, Атака, РЗС, ГЕРБ сме против тях, това е вярно, коментира Борисов. Така премиерът Бойко Борисов коментира в Смолян казуса с президентската институция.
Върхушката на ДПС е направила куп безобразия и един по един им повдигат обвинения, падат имунитети, но никой не е казал, че партията /на Доган/ е криминализирана, коментира още в Смолян министър-председателят Бойко Борисов. Според него тройната коалиция е източила парите на държавата с начина, по който е управлявала. Парите са изхарчени, а всички други спекулации трябва да престанат, те изнервят и министрите и те стават по-резки в езика си, смята Бойко Борисов.

/БГНЕС/

Станете почитател на Класа