Неприятни вести от Натали: Посрещаме уикенда с температури под нулата

Неприятни вести от Натали: Посрещаме уикенда с температури под нулата
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    23.03.2024
  • Share:

През следващите часове ще бъде предимно ясно със слаб южен вятър, а съботния ден ще започне температури от минус един до плюс четири градуса, обяви Натали Трифонова.

 

 

В София се очакват температури около нулата, а през деня ще бъде предимно слънчево, като дневните температури ще продължат да се повишават и максималните ще бъдат между 16 и 21 градуса.

Малко по-ниски ще бъдат стойностите по Черноморието - около 12-13 градуса, а в София следобед се очакват около 16 градуса.

В неделя до обяд ще преобладава слънчево време, а следобед ще се заоблачи и ще започнат валежи от дъжд. Температурите сутринта ще бъдат предимно между един и шест градуса, а през деня между 17 и 22 градуса.

В понеделник ще духа умерен и силен северозападен вятър и на много места в страната ще има валежи. Температурите ще се понижават и следобед ще бъдат от 7-8 градуса на Северозапад до 16 до 17 градуса на югоизток.

Във вторник след временно намаление на облачността тя отново ще се увеличи на отделни места в Югозападна България ще превали, а в сряда с южен вятър ще се затопли и се очакват температури около 20 градуса.

Не е изключено обаче и тогава да има превалявания на отделни места в страната, добави по бТВ Натали. 

Станете почитател на Класа