Всекидневник и ГЕРБ "проверяват" президента

С електронно писмо до всички свои кореспонденти столичен всекидневник е разпоредил да се търсят фирми, близки до президента Първанов, и да се изпраща информация за тях в София, съобщава вестник "Дума".
Разпореждането е изпратено в петък вечер - веднага след пресконференцията на държавния глава. Изпращам списък с дарителите по време на последната президентска кампания, прегледайте го и напишете какво знаете за тези фирми, бизнесмени и частни лица, гласи втора точка от указанието. В първата точка е поставена задачата: "да говорите с местните гербаджии (при изключен касетофон) имат ли окръжно да душат около бизнесмени, свързани с Първанов. Кои са те, какво ги свързва с президента и колко са близки", пише още вестник "Дума".
Президентът в петък се противопостави на икономическата политика на ГЕРБ и напомни, че ще настоява за "отварянето" на т. нар. икономически досиета - за 20 години кой как е забогатял, какви сделки има, какви съдружници, какви сметки и собственост в банки. Стана ясно, че създателят на групата срещу Първанов в интернет мрежата Фейсбук е неонацист, съобщава още изданието. /БГНЕС/

Станете почитател на Класа