Македонски журналист: Божидар Димитров е клеветник, вреди на България

Божидар Димитров е човек, който "е готов да ходи по живи хора, с една единствена цел да присъства в медиите". Това каза пред Нова телевизия известният македонски журналист Виктор Канзуров, който открито говори, че е българин.
Това е един медиен герои, който манипулира българските граждани по темата за Македония, каза още Канзуров и поясни, че ще даде под съд Божидар Димитров. "Той казва, че аз съм бил част от паспортната мафия за получаване на българско гражданство. Аз самият нямам такова. Ще го дам под съд за клевета и там ще трябва да отговаря", каза още Канзуров. Той на няколко пъти повтори, че министърът без портфейл използва темата за българите в Македония за собствени и медийни цели. "Благодарение на хора като Божидар Димитров българското правителство е некомпетентно спрямо Македония", подчерта Канзуров.
По отношение на случая със Спаска Митрова, която загуби родителските си права, Канзуров каза, че са направени редица грешки. Той посочи като странно и избора на първия адвокат по бракоразводното дело. В края на разговора водещата Лора Крумова поясни, бе Божидар Димитров отказал да участва в предаването "поради присъствието в студиото на Виктор Канзуров". /БГНЕС/

Станете почитател на Класа