Марешки се отказва от Локомотив Пловдив

Веселин Марешки се отказва от Локо (Пд), съобщи самият аптекарски бос по Нова телевизия. „До края на шампионата изпълнявам ангажимента си към Локомотив Пловдив. След края на сезона прекратявам взаимоотношения с клуба. Няма да допусна подобно отношение към мен. И още нещо. Казват, че съм в Локомотив, за да гласуват феновете за мен на изборите. Призовавам привържениците на отбора да не гласуват за мен. Само тези, които искат да променят България",  каза Марешки. Пропомняме, че Марешки пое финансов ангажимент да финансира клуба след разговор с Бойко Борисов. Според хора от аптекарския бранш  Марешки е получил срещу това влияние в Изпълнителната агенция по лекарствата.

Той обаче не се отказва от проекта си да вдигне нова Трибуна Бесика, както беше обещал пред около 300 фенове по време на официалното представяне на Локо за пролетния полусезон. "До края на сезона вдигам Трибуна Бесика и си тръгвам", заяви популярният бизнесмен.

Няма да се кандидатирам да ставам кмет на Варна. Сега гледам към парламентарните избори. Ще бъдем в тройката на парламентарните сили у нас, каза още Марешки.

Станете почитател на Класа