Младежи освиркаха Борисов в Ловеч

Десетки младежи посрещнаха с викове "У-у-у!" и "Защо бягаш?" бившия премиер Бойко Борисов пред гимназията за чужди езици, предаде БГНЕС.

Борисов пристигна с джип, който караше лично той и не спря пред протестиращите. Младежите носеха плакати с лика на Борисов и надписи: "Той е виновен за всичко", "400 хиляди безработни заради него", "Забрани тютюнопушенето, унищожи заведенията".

След като Бойко Борисов влезе в двора на училището младежите скандираха "защо бягаш" и "защо го пазите, той е бивш" към полицаите, които затвориха оградата на училището.

На плакатите, с които бе посрещнат бившият вече министър-председател на държавата пише още: "Над 40% от младите хора са безработни", "Кой назначи Митко Каратиста в ЧЕЗ със заплата от 35 хиляди", "Бойко, защо избяга без да ни решиш проблемите", "Буда, къде са ни парите", "Какво стана с Мишо Бирата?".

Бойко Борисов избяга и на излизане без да спре, а хората продължаваха да скандират: "Къде бягаш, мутра такава?!", други пък каза: "Добре, че не ни набиха все пак".


Станете почитател на Класа