Цветанов сам ще свали имунитета си

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви на извънредна пресконференция на ГЕРБ в четвъртък, че сам ще поиска имунитетът му да бъде свален веднага, след като се закълне като народен представител.

Цялата кампания мина в много систематично добре планиран сценарий за атаки към ГЕРБ. Никога няма да се възползвам от имунитета си, ще отговоря на обществените очаквания. Когато се закълна като депутат от Благоевградския МИР, ще декларирам и ще внеса веднага искане за сваляне на моя имунитет, за да няма никакви спекулации и продължаване на това репресивно поведение спрямо мен, заяви Цветанов. Обяви, че във всичко, което е правил, се е ръководел само от интересите на държавата и българските граждани.

Цветанов обяви, че ГЕРБ нямат нищо общо с процедурите по отпечатването на бюлетините. „Има си избори, има си контрол и това ще бъде доказано в досъдебното производство”.

Цветанов е категоричен, че не отговарят на истината твърденията, че собственикът на печатница „Мултипринт” Йордан Бончев му е близък. „Аз не съм го виждал. Ако съм се здрависал с него, е било в предизборната кампания”, заяви Цветанов.

Станете почитател на Класа