Волен Сидеров поиска чистка в МВР

ГЕРБ се опитват да предизвикат гражданска война и хаос с цел да се върнат във властта и да замажат следите от своето управление, заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

На среща, провела се по-рано днес, той и неговите заместници вече са информирали премиера Пламен Орешарски за вандалски действия около партийната им централа, които са осъществени от гангстери, а от МВР не са се намесили.
"Поставихме въпроса, че в България в момента се извършва анархистичен опит за дестабилизация и избухване на гражданска война", подчерта Сидеров.

"Ако ГЕРБ искат това, да застане Бойко Борисов и да каже, че иска гражданска война, иска да се лее кръв в България!", призов Сидеров. Той обаче изрази съмнение в достойнството на лидера на ГЕРБ: „Разбрах, че той не е мъж, но така, криейки се, той не само показва, че не е мъж, но в случая той става един престъпник, който трябва да бъде озаптен."

По думите му, ако институциите не вземат мерки за овладяване на престъпните елементи, подклаждани от ГЕРБ, това ще означава, че те не работят и в България ще започне гражданска война и партизански действия.

Според Сидеров, МВР е структура, обслужваща мафията на Борисов, Цветанов и Румен Николов - Пашата, както и други гангстери.  Първите, които според Сидеров, трябва да си тръгнат са зам.-шефът на СДВР - Христо Терзийски, както и ръководителите на 1-во и 5-то РУП в София, които са в престъпен заговор с криминални елементи, вандалстващи по улиците на София. 

Станете почитател на Класа