Сидеров: На протестиращите да им се намери работа

На повечето от хората, които сега излизат на улицата, трябва да им се намери работа, ако нямат работа. Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на „Атака” Волен Сидеров.
„Националната програма на „Атака” е такава – за намаляване на безработицата, за увеличаване на стандарта на българите. По това трябва да работим. Със свирки, вувузели и с тъпани това няма да стане”, коментира Сидеров, цитиран от „Фокус”.
„На площада излизат най-често общински съветници от ГЕРБ. Много от хората, които излизат, са свързани чрез службата си и са благодарни на ГЕРБ, защото са им осигурили работа. И излизат в служебно време”, заяви лидерът на „Атака”.
„Нито протестите са на ниво, нито парламентът е на ниво. Политическата година започва накриво тази есен”, каза лидерът на "Атака" по време на заседанието на НС.
„Очаквахме от лидерите на парламентарните групи вместо демонстрация на самочувствие, да покажат загриженост за това какво трябва да се направи. Виждам лидера на най-голямата парламентарна група като сърдито момче и той казва: аз съм най-голямата група, пък не ми давате право да управлявам. Ами така е, това е животът. В опозиция ти също можеше да бъдеш полезен на народа си”, добави Сидеров.
„Има неотложни въпроси – за опасността от световна война. Аз не виждам дебати. Аз съм готов да дебатирам с който поиска на Орлов мост, само дето не чувам дебати, искания”, посочи той.

Станете почитател на Класа