Петя Раева пише нова книга за здравословно отслабване



Бившият регионален министър Лиляна Павлова е сред политиците, които успяха да се вталят. Сергей Станишев обаче е напълнял, а качването на килограми обикновено състарява. Това каза пред Нова телевизия депутатът от ДПС Петя Раева. Тя отслана значително и издаде книгата  ”Радостта от храненето”.

Моята методология не се основава на разделното хранене, тя е доста по-олекотена, коментира тя и посочи, че според нея лидерът на БСП Сергей Станишев трябва да ограничи храненето вечер и да избягва въглехидратите.

Основната причина за качването на килограми е големият стрес, обясни Петя Раева. Аз лично качих килогами от ужасен стрес – докато бях изпълнителен директор на “Напоителни системи”, беше особено натоварено, коментира тя снимка, на която е видимо по-пълна.

В момента пиша нова книга за здравословното хранене, тя не е само за отслабване. Моята цел не беше да отслабна, а да се храня здравословно, за да е здраво тялото ми и това да се отразява на външния ми вид, коментира още депутатът от ДПС.

Наблюдавала съм как Ахмед Доган се храни – изключително пестеливо и скромно, пие кафе с доста вода, не употребява вредни храни и напитки, разказа Петя Раева. Според нея човек, който е премерен спрямо храната, е премерен във всичко останало. Начинът на хранене дава цялостен поглед в останалото му отношение към живота, обяснява отношението на човек към децата, работата, политиката, коментира още тя.

От думите й стана ясно, че председателят на ДПС Лютви Местан е отслабнал по нейната диета. Той положил много усилия и сега изглеждал добре за възрастта си.

Раева смята, че затлъстяването е в главата, а не в стомаха, тъй като стомахът има определен обем. В новата си книга Раева включва опит и съвети, но все още не е ясно кога ще бъде издадена.

Америкаците са жертви на хранителна индустрия, свързана с много финанси. Балканският начин е смесица от много системи. Хранителни вериги, които навлизат в България, предлагат продукти, които са изключително вредни. Неправилното хранене е по-опасно от цигарите, коментира още депутатът от ДПС.

На въпрос дали терапията на глада, на лишенията, помага, Раева отговори, че според нея тя не помага, защото чисто психологически, когато човек иска нещо и се лишава от него, той го желае още по-силно.

Станете почитател на Класа