Сидеров: Пазете ни като стайно цвете, защото без „Атака” държавата се срива

Каква е равносметката от последните дни – „Атака” я няма за 4 дни и държавата ще се срине. Това заяви лидерът на партията Волен Сидеров в началото на пленарното заседание тази сряда, цитиран от "Фокус". „Недейте така, мислех ви за по-сериозни политически сили. Какъв е изводът за вас – пазете ни, пазете ни като стайно цвете, защото без „Атака” държавата се срива”, коментира Сидеров.
„Дами и господа от ГЕРБ – защо дори в днешния ден, когато ще се гласува вота, който вие сте внесли, в зала не е цялата ви група, липсват ви 12 души. Липсва и лидерът ви”, заяви Сидеров. Когато видя, че Бойко Борисов влиза в зала Сидеров заяви: „А, г-н Борисов. Напоследък сте станал толкова незабележим”.
„Отидохме да се оплачем от една депутатка, която е от ЕНП. Г-н Борисов, защо членувате в такава група, която се крие и не отваря вратите на българска делегация”, заяви Сидеров.
Сидеров заяви, че лично Бойко Борисов го е запознавал с Жозеф Дол на прием в Бояна и го е представил като виден политик в България.
„Чакате „Атака”, за да направите кворум. За какво ви беше това, г-н Борисов? За да покажете, че без мен не можете? Аз ви липсвам. Свикнете. В края на октомври имам пътуване. Имаме срещи, понякога ще отсъстваме. Но духом сме с вас. Подкрепяме ви в градивни идеи. Но идеи не виждам. Дръжте се сериозно, дръжте се на ниво. Очаквам да има дебат по въпроси, които засягат живота на българите”, коментира лидерът на „Атака”.

Станете почитател на Класа