Блокираха личния профил на Бареков във Фейсбук

Личният профил на Николай Бареков във фейсбук беше блокиран, съобщи самият той на страницата Николай Бареков (обществена личност).

Личният ми профил във Фейсбук беше блокиран поради доклади на недобронамерени личности. Политическите ми врагове и платените последователи на "Протестна мрежа" за пореден път се опитаха да заглушат думите, вместо да дебатират с идеите ми. Грубата атака доведе до това, че бях лишен от единствената свободна медия, с която разполагам - Фейсбук. Подчинените на политическата конюнктура сайтове, вестници и телевизии не спират да бълват компромати срещу мен и ПП "България без цензура". Сега ми е отнета възможността да им отговарям.
Опонентите ми решиха да докажат, че са за България със цензура и аз им преча. Свободното слово е заплаха за тях.
Разчитам на хилядите си приятели и последователи във Фейсбук, както и на стотиците хиляди хора, които нямат средства или възможност да присъстват в социалната мрежа, да бъдат непреклонни в стремежа си да отстояват идеалите на "България без цензура".
А на враговете си мога да кажа само едно - времето ви изтича. Народът е наясно кой е прав и кой е крив, и скалъпените компромати и очернянето ми не могат да спрат предстоящото измитане от властта на всички партии от прехода - ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака, както и на техните сателитни помощници от Протестна мрежа.
Николай Бареков

Станете почитател на Класа