Бареков: Борисов стои зад решението на президента да не сме поканени на консултациите

Росен Плевнелиев не ни покани на Консултативния съвет за национална сигурност, вместо това покани „Атака”, която вече не съществува. Това каза в студиото на TV7 Николай Бареков. Според него, идеята за неговото отсъствие от съвещанието при президента е на Бойко Борисов. „Страхуват се от мен”, обобщи политикът. Той припомни, че му трябват 120 мандата на предстоящите предсрочни избори, за да изпълни дадените обещания пред хората.

Според него, на митниците се краде много, на един камион на Бойко Борисов минава и един камион на ДПС с контрабандна стока. Ще дадем бизнеса на обикновения народ и ще стегнем контрабандистите, вероятно ще върна и Ревизоро, продължи Бареков.

Изборите през лятото са обида за народа, смята Бареков. Той твърдо застана зад идеята да има избори наесен, когато хората се върнат от почивка, а студентите – от работа в чужбина.

„Ще извадя всички приватизационни договори, да се види кой какво е получил и на каква цена”, обеща лидерът на ББЦ. Той посочи като пример неизпълненото обещание на Кирил Домусчиев да запази работните места в „Български морски флот” и заплаши, че при установяване на неизпълнени задължения по договор ще се развалят приватизационни сделки.

Станете почитател на Класа