Бареков призова да се спре с измислените социологически проучвания

Бих препоръчал на г-н Борисов, на г-н Миков и на останалите партии да спрат да пускат измислени социологически проучвания и да спрат да ползват маши, които да говорят от тяхно име срещу ББЦ.

Това коментира лидерът на „България без цензура" и зам.-председател на групата на ЕКР в Европарламента Николай Бареков.

Изказването на политика е във връзка със социологическо проучване, разпространено в неделя от агенция АФИС. Според тях 7 партии влизат в парламента, ако изборите са днес.

„Нека Борисов, Миков и другите политици да си сдържат нервите и да кажат какво биха направили за народа.

Нито една партия освен ББЦ, не предлага реална политическа програма, която да вдигне доходите на хората, допълни още лидерът на формацията“, отсече той.

Председателят на ББЦ е категоричен, че това, на което ББЦ ще акцентира, е създаването на работни места. „Ние работим върху амбициозна икономическа програма, която ще позволи през следващите 8 години в България ситуацията да се нормализира и да бъдат създадени един милион работни места. Само това може да реши икономическата и демографската криза", коментира Бареков.

„Смятам, че ББЦ ще бъде първа, втора или трета политическа сила на тези избори.

Не виждам как резултатът ни ще бъде под 500 000 гласа. Революционната идея, която аз ще предложа е да се въведе образователен ценз при гласуване и при получаване на социални надбавки", посочи Бареков.

Станете почитател на Класа